Negersex lekker kutje nl

negersex lekker kutje nl

...

Dames die thuis ontvangen geile knul

Dat had ik zelfs nog nooit bij haar mogen doen. Wat moet ik nu? Ga ik binnen of niet? Ik ging naar de achterdeur, maar die was op slot. Ik wachtte tot ik binnen veel lawaai hoorde. De mannen waren de neger nu aan het aanmoedigen en dat deden ze nogal luid. Ik draaide de sleutel om en deed stil de deur open en snel achter mij weer dicht. Nu stond ik achter de keukendeur.

Ik kon alles goed horen nu. Ik besloot pas binnen te gaan als Bea klaarkwam, want dan heeft ze toch geen kracht meer om weg te lopen! Dat wist ik uit ervaring. De neger hoorde ik klaarkomen en Bea volgde heel snel daarop.

Ze schreeuwde het uit. Ik trok de deur open en ze probeerde stil te zijn, maar een orgasme kan je niet stoppen. Ze werd rood, haar ogen waren weggedraaid en toen viel er een stilte in de keuken. Alle ogen waren naar mij gericht nu. De neger zijn lul viel slap uit Bea haar kont en ze liet een gilletje. Neuk mijn slet maar. En ik ging in de living op de zetel zitten. Bea snelde naar mij toe. Zo geil had ik haar nog nooit gezien. Ik neem je straks wel als ze weg zijn.

Ga nu maar weer op de tafel liggen, slet! Ik zei haar dat haar mond naar zaad smaakte en ze knikte van ja en zei: De neger kwam even uitrusten in de living en hij excuseerde zich en zei: Ik stelde hem gerust en zei hem dat ik het niet erg vond en vroeg hem vervolgens of hij het ook bij mannen deed, want ik had een man hem zien pijpen. Hij vertelde mij dat Bea de derde vrouw was die hij neukte daarvoor deed hij het altijd bij mannen. Ik heb ze allemaal mee gebracht, nadat Bea op mijn advertentie had gereageerd.

Ik vertelde hem dat hij nu altijd welkom was als hij wou neuken. Ik begon weer behoorlijk geil te worden en ik zag een parel geil uit zijn lul komen. Ik had ook bisex gevoelens dus ik bukte me naar zijn lul en likte het geil weg en zei hem: Ik kleedde me uit en mijn lul was ook al stijf en ik wou al geruime tijd al eens een lul in mijn kont voelen. Ik bukte me weer en begon hem toen te pijpen.

Binnen de kortste tijd stond zijn lul weer helemaal recht. Hij stond recht en haalde een flesje uit zijn broekzak. Na een minuut had ik een gevoel dat ik op wolken liep. Ik vroeg hem hoe lang dat spul werkte. Ik ging nu naar de keuken. Ik liet het flesje aan Bea zien en ze zei: Ik deed een vijftal druppels op haar tong en ze slikte die gretig door.

En ik ging terug naar de living. Daar lag John nu in de zetel. Het jonge stelletje was nergens meer te bekennen. Thuisgekomen deed Lisa snel haar bikini aan en ging in de tuin op een stretcher van de zon genieten.

De zon voelde na een veel te lange winter heerlijk aan op haar naakte huid. Haar huid glom van de olie waarmee ze zich rijkelijk had ingesmeerd om zo sneler een kleurtje te krijgen. Het duurde niet lang of ze was weggedoezeld. Plots schrok ze wakker van een auto die al slippend tot stilstand kwam. In de verte hoorde ze de sirene van de politie. Opeens kwamen er twee mannen het tuinhek overgeklommen.

Voordat ze goed doorhad wat er allemaal gebeurde werd ze door de twee zwarte mannen van de stretcher getrokken en het huis ingetrokken. Een van de mannen hield haar stevig vast terwijl de andere man snel de deuren op slot deed en de gordijnen dicht.

Nu pas realiseerde Lisa zich dat de mannen op vlucht waren voor de politie. De man die haar stevig in de houdgreep hield zei dat ze zich koest moest houden, dan zou haar niets gebeuren. Lisa knikte dat ze zou gehoorzamen. Ze keek snel naar de klok en zag dat het inmiddels Haar man zou dus op z'n vroegst over 1 uur thuiskomen. Nu de sirene niet meer te horen was voelde de mannen zich langzaam maar zeker veiliger en meer op hun gemak en begonnen ze hun aandacht te verleggen naar Lisa.

Ze zag dat de mannen verlekkerd naar haar ingesmeerde lichaam keken. Lisa voelde zich ontzettend opgelaten maar tegelijkertijd voelde ze een vreemd gevoel in haar buik. Het was angst gemengd met opwinding.

Ze wist dat ze totaal overgeleverd was aan de wil van de 2 negers. Ze zat tussen de mannen op de bank en voelde hoe een van de mannen zijn hand over haar benen liet glijden. Door de aanraking ging er een siddering door haar lijf. De tepels van haar borsten werden onmiddellijk hard.

Dit werd ook opgemerkt door de mannen. Ze zeiden tegen elkaar dat dit lekkere mokkel vast wel eens een lekkere beurt van 2 negers zou willen hebben. Ondanks de angst voelde Lisa dat de geile gedachten de overhand kregen. Terwijl de mannen hun handen over haar borsten en benen lieten glijden liet Lisa zich iets onderuit zakken en opende een beetje haar benen.

Het duurde niet lang of de handen van de mannen zaten in haar bikini broekje. De angst had nu volledig plaatsgemaakt voor geilheid. Lisa tilde haar billen op zodat de mannen makkelijk haar broekje konden uittrekken. Ze ging nu languit op de bank liggen met haar benen wijd open. Beide mannen lieten hun vingers in haar kutje glijden en begonnen haar om en om te vingeren. Lisa greep met haar hand naar het kruis van beide mannen.

Ze voelde door de broek 2 heerlijk lange dikke harde pikken. Behendig wist ze beide broeken snel te openen. Twee joekels van pikken sprongen er uit. Ze liet zich van de bank glijden en ging op haar knieën tussen beide mannen zitten zodat ze hen om de beurt goed kon pijpen. Het was altijd al een fantasie van haar geweest om een keer met een neger sex te hebben. Nu had ze twee negers tot haar beschikking. Allebei uitgerust met een enorme knots. Terwijl ze als een bezetene begon te pijpen werden de mannen geiler en geiler.

Ze zeiden tegen elkaar dat ze haar de beurt van haar leven zouden geven. Lisa twijfelde hier geen moment meer aan. Ze kreeg geen genoeg van de grote pikken en zoog er op los. De mannen trokken haar na een paar minuten omhoog en droegen haar de trap op naar de slaapkamer. Daar aangekomen gooide ze haar als een lustobject op het bed. Ze werd op haar buik gelegd waarop een van de mannen haar aan haar heupen omhoog trok. Ze voelde nu een warme vochtige tong haar kutje binnendringen.

Hij likte haar kutje zo diep mogelijk. Terwijl ze aan het genieten was van de tong in haar kutje voelde ze plots ook een tong bij haar kontgaatje. Dit had nog nooit iemand bij haar gedaan maar voelde ontzettend lekker aan. Terwijl haar kutje door een tong gepenetreerd werd probeerde een andere tong langzaam maar zeker haar kontgaatje binnen te dringen.

Lisa werd zo geil van de gedachten dat ze dubbel gepenetreerd werd door twee tongen dat ze alle controle over haar spieren verloor. Haar kringspier was nu volledig ontspannen waardoor de tong diep haar kontje kon binnendringen. Ze zat op de grens van een heftig orgasme. De mannen wilden echter nog niet dat ze klaar zou komen en lieten haar even afkoelen. Ze werd op haar rug gelegd waarna 1 van de mannen tussen haar benen plaats nam en zijn lul tergend langzaam haar kutje in liet glijden.

Het leek alsof er geen einde aan kwam. Halverwege deed het even pijn. De man duwde zijn lul voorzichtig door waarna ze zich langzaam maar zeker helemaal gevuld voelde. Zo diep was een man nog nooit geweest. De pijn verdween al snel en maakte plaats voor een goddelijk gevoel. Terwijl het tempo werd opgevoerd duwde de tweede man zijn half slappe lul in haar mond en begon deze te penetreren. Al zuigend groeide zijn lul in haar mond weer tot de flinke paal van wel 25 cm.

De mannen begonnen haar nu aan beide zijden steeds harder te penetreren. De lul kwam regelmatig dermate diep in haar keel dat ze moest kokhalzen.

Desondanks wilde ze niet dat ze zouden stoppen. Haar benen werden nu op de schouders van de man gelegd zodat ze praktisch dubbelgevouwen lag. Hierdoor kon de man nog dieper in haar stoten. Ze wisselden om de paar minuten van positie. Lisa voelde zich nu echt een slet, maar ze vond het heerlijk. De man die haar kutje aan het penetreren was haalde zijn lul eruit en zette hem tegen haar kontgaatje aan. Hij vroeg aan haar of ze ooit in haar kontje geneukt was. Lisa knikte van nee.

Terwijl ze nee knikte voelde ze hoe hij druk zette. Lisa wist dat tegenstribbelen geen zin had. De man zou hoe dan ook haar kontje willen neuken.

Ze probeerde zich te ontspannen en voelde hoe de enorme eikel langzaam haar kontgaatje opende en zich naar binnen wrong.


negersex lekker kutje nl

...
Sexsauna tv zoekt man

  • Negerinnen prive ontvangst assen
  • GANGBANG DRENTHE EROTISCHE MASSAGE SPIJKENISSE
  • GANGBANG BRABANT SPUITENDE PIKKEN
  • Likken aan borsten geile neukfilm
Plasseks gratis seks online


Plotseling werd er hard geklopt op de deur van het stelletje. Het was de bedrijfsleider die doorhad dat het stelletje in het hokje aan het misbruiken waren en werden gesommeerd zo snel mogelijk het hokje te verlaten.

Teleurgesteld dat het schouwspel vroegtijdig beëindigd was kleedde Lisa zich aan en rekende de bikini bij de kassa af. Het jonge stelletje was nergens meer te bekennen. Thuisgekomen deed Lisa snel haar bikini aan en ging in de tuin op een stretcher van de zon genieten. De zon voelde na een veel te lange winter heerlijk aan op haar naakte huid.

Haar huid glom van de olie waarmee ze zich rijkelijk had ingesmeerd om zo sneler een kleurtje te krijgen. Het duurde niet lang of ze was weggedoezeld. Plots schrok ze wakker van een auto die al slippend tot stilstand kwam. In de verte hoorde ze de sirene van de politie.

Opeens kwamen er twee mannen het tuinhek overgeklommen. Voordat ze goed doorhad wat er allemaal gebeurde werd ze door de twee zwarte mannen van de stretcher getrokken en het huis ingetrokken. Een van de mannen hield haar stevig vast terwijl de andere man snel de deuren op slot deed en de gordijnen dicht. Nu pas realiseerde Lisa zich dat de mannen op vlucht waren voor de politie. De man die haar stevig in de houdgreep hield zei dat ze zich koest moest houden, dan zou haar niets gebeuren.

Lisa knikte dat ze zou gehoorzamen. Ze keek snel naar de klok en zag dat het inmiddels Haar man zou dus op z'n vroegst over 1 uur thuiskomen. Nu de sirene niet meer te horen was voelde de mannen zich langzaam maar zeker veiliger en meer op hun gemak en begonnen ze hun aandacht te verleggen naar Lisa.

Ze zag dat de mannen verlekkerd naar haar ingesmeerde lichaam keken. Lisa voelde zich ontzettend opgelaten maar tegelijkertijd voelde ze een vreemd gevoel in haar buik. Het was angst gemengd met opwinding. Ze wist dat ze totaal overgeleverd was aan de wil van de 2 negers. Ze zat tussen de mannen op de bank en voelde hoe een van de mannen zijn hand over haar benen liet glijden.

Door de aanraking ging er een siddering door haar lijf. De tepels van haar borsten werden onmiddellijk hard.

Dit werd ook opgemerkt door de mannen. Ze zeiden tegen elkaar dat dit lekkere mokkel vast wel eens een lekkere beurt van 2 negers zou willen hebben. Ondanks de angst voelde Lisa dat de geile gedachten de overhand kregen. Terwijl de mannen hun handen over haar borsten en benen lieten glijden liet Lisa zich iets onderuit zakken en opende een beetje haar benen. Het duurde niet lang of de handen van de mannen zaten in haar bikini broekje.

De angst had nu volledig plaatsgemaakt voor geilheid. Lisa tilde haar billen op zodat de mannen makkelijk haar broekje konden uittrekken. Ze ging nu languit op de bank liggen met haar benen wijd open. Beide mannen lieten hun vingers in haar kutje glijden en begonnen haar om en om te vingeren. Lisa greep met haar hand naar het kruis van beide mannen. Ze voelde door de broek 2 heerlijk lange dikke harde pikken.

Behendig wist ze beide broeken snel te openen. Twee joekels van pikken sprongen er uit. Ze liet zich van de bank glijden en ging op haar knieën tussen beide mannen zitten zodat ze hen om de beurt goed kon pijpen. Het was altijd al een fantasie van haar geweest om een keer met een neger sex te hebben. Nu had ze twee negers tot haar beschikking.

Allebei uitgerust met een enorme knots. Terwijl ze als een bezetene begon te pijpen werden de mannen geiler en geiler. Ze zeiden tegen elkaar dat ze haar de beurt van haar leven zouden geven. Lisa twijfelde hier geen moment meer aan. Ze kreeg geen genoeg van de grote pikken en zoog er op los. De mannen trokken haar na een paar minuten omhoog en droegen haar de trap op naar de slaapkamer. Daar aangekomen gooide ze haar als een lustobject op het bed. Ze werd op haar buik gelegd waarop een van de mannen haar aan haar heupen omhoog trok.

Ze voelde nu een warme vochtige tong haar kutje binnendringen. Hij likte haar kutje zo diep mogelijk. Terwijl ze aan het genieten was van de tong in haar kutje voelde ze plots ook een tong bij haar kontgaatje. Dit had nog nooit iemand bij haar gedaan maar voelde ontzettend lekker aan. Terwijl haar kutje door een tong gepenetreerd werd probeerde een andere tong langzaam maar zeker haar kontgaatje binnen te dringen.

Lisa werd zo geil van de gedachten dat ze dubbel gepenetreerd werd door twee tongen dat ze alle controle over haar spieren verloor. Haar kringspier was nu volledig ontspannen waardoor de tong diep haar kontje kon binnendringen. Ze zat op de grens van een heftig orgasme. De mannen wilden echter nog niet dat ze klaar zou komen en lieten haar even afkoelen. Ze werd op haar rug gelegd waarna 1 van de mannen tussen haar benen plaats nam en zijn lul tergend langzaam haar kutje in liet glijden.

Het leek alsof er geen einde aan kwam. Halverwege deed het even pijn. De man duwde zijn lul voorzichtig door waarna ze zich langzaam maar zeker helemaal gevuld voelde. Zo diep was een man nog nooit geweest. De pijn verdween al snel en maakte plaats voor een goddelijk gevoel.

Terwijl het tempo werd opgevoerd duwde de tweede man zijn half slappe lul in haar mond en begon deze te penetreren. Al zuigend groeide zijn lul in haar mond weer tot de flinke paal van wel 25 cm. De mannen begonnen haar nu aan beide zijden steeds harder te penetreren.

De lul kwam regelmatig dermate diep in haar keel dat ze moest kokhalzen. Desondanks wilde ze niet dat ze zouden stoppen. Haar benen werden nu op de schouders van de man gelegd zodat ze praktisch dubbelgevouwen lag. Hierdoor kon de man nog dieper in haar stoten. Ze wisselden om de paar minuten van positie. Lisa voelde zich nu echt een slet, maar ze vond het heerlijk. De man die haar kutje aan het penetreren was haalde zijn lul eruit en zette hem tegen haar kontgaatje aan. Hij vroeg aan haar of ze ooit in haar kontje geneukt was.

Lisa knikte van nee. Terwijl ze nee knikte voelde ze hoe hij druk zette. Please come deep inside my pussy! Thick granny loves black cock.

Haar allereerste neger lul! Wildvreemde mensen komen klaar in oma haar kutje. Petite blondje word onder handen genomen door de BBC. Brunette sucks a massive black cock. Blond sletje aast al een tijdje op zijn chocolade staaf. Pottenkijker krijgt de uitnodiging van zijn leven!

Hippe oma krijgt een neger lul in haar kontje. Haar zwarte suggerdaddy is tevreden. Blanke oma ontvangt voor het eerst in haar leven een dikke negerlul.

Rijk Arabisch sletje krijgt haar eerste neger lul te verwerken. Sex is de beste remedie tegen een sportblessure. Tiener sletje kleed zich langzaam uit voor de BBC. Neger pompt een blonde huisvrouw. Mollige brunette ziet alle hoeken van de slaapkamer. Hij nodigt zijn beste vrienden uit om zijn nieuwe vriendin te neuken. Dit is de perfecte kans om op zijn neger lul te springen. Big cock vs big butt. Flink geschapen neger infiltreert blond poesje! Losgeslagen dochter word geneukt in bijzijn van broer en vader.

Lana wordt geneukt door de man van haar dromen. De ene dik lul na de ander voor Sara. Echte vriendinnen delen hun grote neger lul.

negersex lekker kutje nl