Heerlijke tiener sex voor klusjes

heerlijke tiener sex voor klusjes

Vooral omdat ze net boven haar billen een geweldige tatoeage heeft. Dat was me zomers al vaak opgevallen als ze wel eens in bikini door de tuin liep. In mijn gedachten heb ik al vele malen gefantaseerd hoe dat eruit zou zien als ik haar heerlijk op zijn hondjes zou nemen en dan naar beneden kijkend hoe mijn pik er in en er uit schuift daar vlakbij die tatoeage. Tijdens die gedachten ben ik al trekkend regelmatig heerlijk klaargekomen, niet wetend dat mijn fantasie uit zou komen.

Het was op een doordeweekse dag. Mijn vrouw was werken en de kinderen naar school. Ik had zelf een dag vrij en was van plan om wat klussen in huis te doen. Plots ging halverwege de morgen de telefoon, Elly belde of ik even naar haar toe kon komen om te helpen in de badkamer.

Er was iets met de douchekop wat ze niet voor elkaar kreeg. De buurman was eveneens naar zijn werk en de kinderen naar school.

Ze deed in haar ochtendjas de deur voor me open omdat ze nog niet had kunnen douchen. Het bleek dus te gaan om een nieuwe douchekop die er op gedraaid moest worden. De oude douchekop was al langer aan vervanging toe omdat er geen stevige straal meer uit kwam. De nieuwe douchekop was al een tijdje in huis vertelde ze, maar het was er nog niet van gekomen om te vervangen. Juist toen ze die ochtend wilde gaan douchen kwam er nauwelijks nog een fatsoenlijke straal uit. Maar ze kreeg de oude niet los, vandaar dat mijn hulp nodig was.

Het klopte inderdaad dat de oude kop behoorlijk vast zat, maar met wat krachtwerk lukte het uiteindelijk om hem los te krijgen en de nieuwe er op te draaien. De nieuwe kop moest even getest worden om te kijken of er voldoende water uit zou komen. Daarop draaide Elly de kraan plots vol open, het water kwam met volle kracht er uit gespoten. Zelfs zo hard dat ik net te laat was om een stap opzij te doen. Ik kreeg een volle laag over me heen. Daar stond ik dan, druipend van het water.

We schoten in de lach, Elly pakte een handdoek en begon me enigszins af te drogen. Dit was de eerste keer dat ze me op deze manier zo aanraakte, een siddering ging door mijn lijf. Van het ene op het andere moment stopte ze met afdrogen en zei: Ze opende haar ochtendjas en liet deze van zich af glijden. Een prachtig lijf kwam tevoorschijn, haar borsten waren nog mooier dan ik had kunnen dromen. Ze begon mijn natte kleding uit te trekken en als snel stond ik naakt voor haar in de badkamer.

Ze zette de kraan open en we stapten samen onder de douche. Ze begon me over mijn hele lijf in te smeren met doucheschuim. Hetzelfde deed ik bij haar waarbij haar borsten extra aandacht kregen.

Een voor een nam ik haar tepels in mijn mond, die hierop steeds harder werden. Oh, wat een zalige tieten. Mijn handen gleden over haar lekkere lijf en kwamen bij haar heerlijke kutje terecht.

Ze was volledig geschoren en haar schaamlippen staken naar buiten. Ik ging eerst met een en daarna twee vingers naar binnen. Ze was lekker nat, met mijn duim wreef ik tegelijkertijd over haar klitje. Zo vingerde ik haar een tijdje, haar klitje werd steeds harder. Dat ze dit lekker vond was ook duidelijk te merken aan haar gekreun. Ondertussen gingen haar handen ook op onderzoek uit, en vonden al snel mijn hard geworden pik. Ze ging vervolgens op haar knieën zitten en nam mijn paal in haar mond.

Ze begon me heerlijk te pijpen, ze nam hem lekker diep. Na een tijdje pijpen stopte ze en zette de douche uit. Ze pakte een paar grote handdoeken en zei me te volgen. We liepen naar de slaapkamer en daar legde ze de handdoeken op het bed. Ik moest ook met mijn natte lichaam op het bed gaan liggen.

Vandaar dus die handdoeken om het bed verder niet al te nat te maken. Ze kwam in standje 69 bovenop me liggen. Ze duwde haar kletsnatte kutje hard tegen mijn gezicht aan. Ik likte haar door die lekkere spleet. Met mijn tong heerlijk over die harde klit. Wat was dat zalig, van tijd tot tijd lekker met mijn tong diep naar binnen. Heerlijke tieten met priemende knopjes die gelikt wilde worden.

En tussen haar benen twee gladde natte lipjes. Ik deed snel mijn short uit en ze vleiend zich op mijn schoot Hij werd al nat van het vocht aan de buitenkant. Laat staan hoe het daar binne. Ik werd er alleen nog maar geiler van. Haar hand geleide mijn keiharde paal naar de ingang van haar heerlijke kutje en ze liet zich er gewillig overheen zakken.

Haar borsten kwamen precies voor mijn gezicht te hangen waar ik meteen gretig gebruik van maakte. Ik sabbel de heerlijk op beide tepels en masseerde haar kont terwijl zij haar kutje heen en weer bewoog en met haar spieren mijn lul masseerde. Ik voelde weer hoe strak ze was van de geilheid. Druppels vocht sijpelden naar buiten over mijn zak heen. Ik wreef een beetje op mijn hand en masseerde haar billen vlak bij haar heerlijke kontje.

Langzaam stopte ik 1 vinger in haar kontje. Ze was dit duidelijk niet gewend maar binnen 2 seconden had ze al door hoe geil dit was. Ik voelde haar nog meer aanspannen. Na een minuut of wat haar kontje gemasseerd te hebben vond ik het tijd voor wat geilers. Ook omdat mijn lul op exploderen stond was een pauze wel even fijn. I'm legde haar op haar rug op de bank en begon haar kloppende rode knopje te likken. Ze kreunde van genot.

Zeker toen ik met wijs en middelvinger diep haar kutje binnen drong. Ze begon nu wat te kronkelen. Als slagroom op de taart stopte ik mijn ringvinger en pink in haar kontje. Ze werd nu in beide gaatjes gevingerd terwijl mijn ruwe tong over haar clitje gleed. Mijn lul wqs nog wel hard en kon weer even en ik durfde het inmiddels wel aan Mijn duim over haar clitje Toen ik merkte dat ze de controle aan het verliezen was greep ik mijn kans. Langzaam zette ik mijn eikel tegen haar kontje en duwde deze langzaam maar in 1 beweging naar binnen.

Ik voelde mijn lul nu volledig in haar strakke kontje terwijl mijn vingers diep in haar kutje zaten. Schokkend en trillend kwam ze gillend en spuitend over mijn hand klaar. Haar kontje zo strak aanspannen dat ik het ook niet meer hield.

Ik voelde hoe ik haar met grote kracht volspoot. Wat was dat lekker. De buuf lag uitgeteld op de bank. Geil lekkend uit zowel kut als kont. Ze keeke ongelovig aan en zei. Jezus, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Jij mag vaker langskomen Maar dat is voor een volgende keer. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend.

..

Dikkememmen sexopstrand
heerlijke tiener sex voor klusjes

Vooral omdat ze net boven haar billen een geweldige tatoeage heeft. Dat was me zomers al vaak opgevallen als ze wel eens in bikini door de tuin liep. In mijn gedachten heb ik al vele malen gefantaseerd hoe dat eruit zou zien als ik haar heerlijk op zijn hondjes zou nemen en dan naar beneden kijkend hoe mijn pik er in en er uit schuift daar vlakbij die tatoeage.

Tijdens die gedachten ben ik al trekkend regelmatig heerlijk klaargekomen, niet wetend dat mijn fantasie uit zou komen. Het was op een doordeweekse dag.

Mijn vrouw was werken en de kinderen naar school. Ik had zelf een dag vrij en was van plan om wat klussen in huis te doen. Plots ging halverwege de morgen de telefoon, Elly belde of ik even naar haar toe kon komen om te helpen in de badkamer.

Er was iets met de douchekop wat ze niet voor elkaar kreeg. De buurman was eveneens naar zijn werk en de kinderen naar school. Ze deed in haar ochtendjas de deur voor me open omdat ze nog niet had kunnen douchen. Het bleek dus te gaan om een nieuwe douchekop die er op gedraaid moest worden.

De oude douchekop was al langer aan vervanging toe omdat er geen stevige straal meer uit kwam. De nieuwe douchekop was al een tijdje in huis vertelde ze, maar het was er nog niet van gekomen om te vervangen.

Juist toen ze die ochtend wilde gaan douchen kwam er nauwelijks nog een fatsoenlijke straal uit. Maar ze kreeg de oude niet los, vandaar dat mijn hulp nodig was. Het klopte inderdaad dat de oude kop behoorlijk vast zat, maar met wat krachtwerk lukte het uiteindelijk om hem los te krijgen en de nieuwe er op te draaien. De nieuwe kop moest even getest worden om te kijken of er voldoende water uit zou komen. Daarop draaide Elly de kraan plots vol open, het water kwam met volle kracht er uit gespoten.

Zelfs zo hard dat ik net te laat was om een stap opzij te doen. Ik kreeg een volle laag over me heen. Daar stond ik dan, druipend van het water. We schoten in de lach, Elly pakte een handdoek en begon me enigszins af te drogen. Dit was de eerste keer dat ze me op deze manier zo aanraakte, een siddering ging door mijn lijf. Van het ene op het andere moment stopte ze met afdrogen en zei: Ze opende haar ochtendjas en liet deze van zich af glijden. Een prachtig lijf kwam tevoorschijn, haar borsten waren nog mooier dan ik had kunnen dromen.

Ze begon mijn natte kleding uit te trekken en als snel stond ik naakt voor haar in de badkamer. Ze zette de kraan open en we stapten samen onder de douche. Ze begon me over mijn hele lijf in te smeren met doucheschuim. Hetzelfde deed ik bij haar waarbij haar borsten extra aandacht kregen.

Een voor een nam ik haar tepels in mijn mond, die hierop steeds harder werden. Oh, wat een zalige tieten. Mijn handen gleden over haar lekkere lijf en kwamen bij haar heerlijke kutje terecht.

Ze was volledig geschoren en haar schaamlippen staken naar buiten. Ik ging eerst met een en daarna twee vingers naar binnen. Ze was lekker nat, met mijn duim wreef ik tegelijkertijd over haar klitje. Zo vingerde ik haar een tijdje, haar klitje werd steeds harder. Dat ze dit lekker vond was ook duidelijk te merken aan haar gekreun.

Ondertussen gingen haar handen ook op onderzoek uit, en vonden al snel mijn hard geworden pik. Ze ging vervolgens op haar knieën zitten en nam mijn paal in haar mond. Ze begon me heerlijk te pijpen, ze nam hem lekker diep.

Na een tijdje pijpen stopte ze en zette de douche uit. Ze pakte een paar grote handdoeken en zei me te volgen. We liepen naar de slaapkamer en daar legde ze de handdoeken op het bed. Ik moest ook met mijn natte lichaam op het bed gaan liggen. Vandaar dus die handdoeken om het bed verder niet al te nat te maken. Ze kwam in standje 69 bovenop me liggen.

Ze duwde haar kletsnatte kutje hard tegen mijn gezicht aan. Ik likte haar door die lekkere spleet. Met mijn tong heerlijk over die harde klit. Wat was dat zalig, van tijd tot tijd lekker met mijn tong diep naar binnen.

Heerlijke tieten met priemende knopjes die gelikt wilde worden. En tussen haar benen twee gladde natte lipjes. Ik deed snel mijn short uit en ze vleiend zich op mijn schoot Hij werd al nat van het vocht aan de buitenkant.

Laat staan hoe het daar binne. Ik werd er alleen nog maar geiler van. Haar hand geleide mijn keiharde paal naar de ingang van haar heerlijke kutje en ze liet zich er gewillig overheen zakken. Haar borsten kwamen precies voor mijn gezicht te hangen waar ik meteen gretig gebruik van maakte. Ik sabbel de heerlijk op beide tepels en masseerde haar kont terwijl zij haar kutje heen en weer bewoog en met haar spieren mijn lul masseerde. Ik voelde weer hoe strak ze was van de geilheid. Druppels vocht sijpelden naar buiten over mijn zak heen.

Ik wreef een beetje op mijn hand en masseerde haar billen vlak bij haar heerlijke kontje. Langzaam stopte ik 1 vinger in haar kontje. Ze was dit duidelijk niet gewend maar binnen 2 seconden had ze al door hoe geil dit was. Ik voelde haar nog meer aanspannen. Na een minuut of wat haar kontje gemasseerd te hebben vond ik het tijd voor wat geilers. Ook omdat mijn lul op exploderen stond was een pauze wel even fijn.

I'm legde haar op haar rug op de bank en begon haar kloppende rode knopje te likken. Ze kreunde van genot. Zeker toen ik met wijs en middelvinger diep haar kutje binnen drong.

Ze begon nu wat te kronkelen. Als slagroom op de taart stopte ik mijn ringvinger en pink in haar kontje. Ze werd nu in beide gaatjes gevingerd terwijl mijn ruwe tong over haar clitje gleed. Mijn lul wqs nog wel hard en kon weer even en ik durfde het inmiddels wel aan Mijn duim over haar clitje Toen ik merkte dat ze de controle aan het verliezen was greep ik mijn kans. Langzaam zette ik mijn eikel tegen haar kontje en duwde deze langzaam maar in 1 beweging naar binnen.

Ik voelde mijn lul nu volledig in haar strakke kontje terwijl mijn vingers diep in haar kutje zaten. Schokkend en trillend kwam ze gillend en spuitend over mijn hand klaar.

Haar kontje zo strak aanspannen dat ik het ook niet meer hield. Ik voelde hoe ik haar met grote kracht volspoot. Wat was dat lekker. De buuf lag uitgeteld op de bank.

Geil lekkend uit zowel kut als kont. Ze keeke ongelovig aan en zei. Jezus, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Jij mag vaker langskomen Maar dat is voor een volgende keer. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend.

..

Bart vd Vos uit Noordwijk. Wij zijn een stel en het vrouwtje heeft de 60 bereikt. Maar ze wil best twee mannen verwennen als d Wij zijn een stel en het vrouwtje heeft Het word weer beter weer en dus ook weer tijd om de tuin in orde te maken. Heb je hier zelf geen ti Het word weer beter weer en dus ook weer Hoi, ik heb twee rechterhanden een boel gereedschap en kennis en ik help je graag bij het ophangen v Hoi, ik heb twee rechterhanden een boel Melissa uit Den Haag.

Hi, momenteel heb ik 2 weken vakantie waardoor ik klusjes bij dames kan doen. Hi, momenteel heb ik 2 weken vakantie wa Gecertificeerd en gediplomeerd schoonmaker zoekt huis of bedrijf waarbij de vrouw de eigenaar is. Gecertificeerd en gediplomeerd schoonmak Kent u dat probleem, kastdeurtjes scheef gezakt, lade,s die slecht sluiten of helemaal niet meer slu Kent u dat probleem, kastdeurtjes scheef Welke vrouw vindt het heerlijk om te poetsen en tussendoor verwend te worden?

Welke vrouw vindt het heerlijk om te poe Welke iets oudere vrouw heeft nog klusjes in om het huis Ik ben een gescheiden man dus tijd over om Welke iets oudere vrouw heeft nog klusje Man van 31 nl goed uitziend normaal postuur. Man van 31 nl goed uitziend normaal post Hoi ik ben een ervaren betrouwbare nette elektricien 39 jaar Ik wil graag een keer een klusje doen Hoi ik ben een ervaren betrouwbare nette Ik heb een klussen bedrijf en doe timmerwerk electra lootgieters werk maar ook kleine klusjes zoals Ik heb een klussen bedrijf en doe timmer Hoi ik ben mike 37 jaar Ik ben een allround timmerman Het leek me leuk en spannend om een keer vi Hoi ik ben mike 37 jaar Ik ben een allr Ik, handige man van 57 jaar, kom graag wat klusjes voor een dame doen.

Te denken valt aan verhuize Ik, handige man van 57 jaar, kom graag w Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud.

Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik kan niet anders dan die tieten meteen beetpakken, erin knijpen en er mijn hoofd tussen steken.

Als ik op de dikke tepels begin te sabbelen en zuigen is aan de ademhaling van Gerrie te merken dat ze dit erg lekker vindt. Gerrie speelt intussen met mijn lul, die al weer forse afmetingen aanneemt. Mag ik er aan zuigen Bert, vraagt ze. Als ik instemmend knik laat ze de eikel meteen in haar geile pijpmondje verdwijnen.

Met haar tong likt ze heerlijk mijn eikel en mijn toompje. Dan neemt ze mijn hele lul in haar mond tot diep in haar keeltje. Tjonge, dat doet ze heerlijk en heeft ze goed afgekeken van die pornofilmpjes. Ze laat mijn pik uit haar mond glijden en begint vol overgave de schacht en mijn ballen te likken.

Voorzichtig neemt ze mijn ballen in haar mond. Ik wil nog wel even haar kutje likken dus ik ga op de bank liggen en plaats haar weer met haar kut boven mijn gezicht, maar nu andersom zodat Gerrie mij tegelijkertijd kan pijpen. Ik voel haar dikke tieten lekker op mijn buik kletsen. Als ik voel dat ik bijna klaar ga komen, zeg ik tegen Gerrie dat we nu echt gaan neuken. Ik leg haar eerst met haar benen wijd en hoog in de lucht op de bank. Plagerig strijk ik met mijn dikke lul langs haar schaamlippen en haar klitje.

Dan zet ik mijn eikel voor haar kut en laat haar eerst wennen aan de dikke eikel. Haar kut voelt heerlijk warm en vertrouwd aan. Steeds verder verdwijnt mijn harde paal in haar soppende kut. Zo diep heb ik nog nooit een lul in mijn kut gehad, geile neukbeer, zegt Gerrie. Al snel is aan de ademhaling van haar te merken dat ze weer klaar gaat komen en het is een sensationele gewaarwording als dat uiteindelijk gebeurt.

Heerlijk voel ik de krampen van haar klaarkomen mijn lul afknijpen. Als ze weer bij zinnen is gekomen laat ik mijn lul uit haar natte kut glijden en ga naast haar zitten op de bank. Zij geeft snel een paar lieve kusjes op mijn eikel en streelt mijn ballen.

Ik vraag haar schrijlings met haar gezicht naar me toe op mijn schoot te komen zitten. Ze heeft de bedoeling meteen door en laat haar kut in een keer over mijn lul zakken en begint geil te bewegen, omhoog, omlaag, naar voren en naar achteren. Ondertussen bungelen haar dikke tieten geil voor mijn gezicht en kan ik het niet laten ze beet te pakken en de dikke tepels in mijn mond te steken. Dit gaat een tijdje zo door.

Gerrie komt regelmatig klaar. Dan vraag ik Gerrie andersom te gaan zitten en ook zo neuken we een tijdje door. Steeds als ik voel dat mijn zaad begint te borrelen veranderen we van standje. Dan vraag ik haar op te staan en voorover te buigen met de benen uit elkaar. Ik stoot mijn harde lul, nog nat van haar sappen, in een keer weer diep in haar kut en neuk haar terwijl ik haar afwisselend beetpak bij haar halflange haar, haar volle kont en haar hangtieten.

Ik doe haar billen wat uit elkaar en vinger met twee vingers haar kontje, wat me goedkeurend gegrom oplevert. Ik rek haar kontgaatje wat uit, laat mijn lul uit haar kut glijden en zet hem voor haar sterretje. Ik doe er wat spuug op en druk voorzichtig door. Ga door, ga door, schreeuwde Gerrie geil en ik laat mijn hele pik in haar kont verdwijnen en begin haar als een bezetene te neuken.

Gerrie wrijft met haar ene hand over haar dikke tepels en met haar andere hand grijpt ze afwisselend liefkozend naar mijn ballen en wrijft ze geil over haar kut en haar klit. Het duurt niet lang of Gerrie komt voor de zoveelste keer deze dag klaar. En meteen spuit ik haar darmen vol met klodders heet zaad. We zijn allebei uitgeput en voldaan. We gaan naar boven en onder de douche zepen we elkaar in met onze handen, spoelen elkaar af en drogen elkaar af.

Gerrie neemt me mee naar haar slaapkamer en innig ineen gestrengeld vallen we allebei in slaap. Ik zie op de klokradio dat het een uur is.

Tegen vier uur wordt ik wakker. Gerrie wurmt zich van mij los. Ik loop achter haar aan naar de badkamer. Je hoeft niet op de wc te plassen, Gerrie, zeg ik. Maar ik moet zo nodig zegt ze. Plas maar onder de douche over mijn pik zeg ik.

Ik ben inmiddels al weer behoorlijk geil geworden en mijn lul is al weer keihard. Gerrie vindt dit wel wat raar, maar is toch wel nieuwsgierig dus we gaan in de douche staan, Gerrie drukt zich tegen me aan met mijn lul tussen haar benen en meteen voel ik haar warme pis over mijn harde lul stromen.

Oh, wat is dit geil, zegt Gerrie, ik wist niet dat dit zo geil zou zijn. Ik druk Gerrie met haar rug tegen de muur, til haar een klein stukje op en laat mijn harde lul in een stoot in haar natte kut verdwijnen. Omdat het standje wel wat van onze conditie vraagt houden we het niet te lang vol en met mijn pik in haar kut draag ik Gerrie naar de slaapkamer, leg haar met de benen wijd op bed om haar daar heerlijk te neuken.

Met een vrije hand heb ik al snel een tiet van Gerrie beet en zuig en bijt verwoed aan haar al weer dikke tepel. Als we dan ook nog eens geil beginnen te tongen komen we allebei schokkend klaar. Ik ben die dag niet meer naar huis gegaan. Alleen gekleed in een schortje heeft Gerrie eten voor ons gekookt en dat hebben we naakt op de bank opgegeten.

In de avond hebben we samen, dicht tegen elkaar, naar een programma gekeken op tv. Om elf uur gingen we samen naar bed. We hebben elkaar voor het slapen gaan nog heerlijk bevredigd in standje Toen we daarna dicht tegen elkaar gingen slapen zei Gerrie dat ze deze dag nooit zou vergeten.

Ze had allerlei dingen meegemaakt die ze niet eerder had meegemaakt. Bij het weggaan de volgende morgen kreeg ik een dikke zoen met de vraag erbij snel terug te komen. Reactie van xxx op 22 januari om Reactie van trucker54 op 20 januari om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op vrijdag 19 januari door IntiemeKnuffelbeer. Hetero Sexverhaal gaat over: Betrapt , buurvrouw , neuken , oma , pijpen. Kletsen over dit verhaal?


Prive prostitutie vochtig kutje


Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Mijn lekkere zusje Mijn kleine zus 2 Samen wonen en neuken Mijn zwager, Marten neukt me ook Mijn sexy broer en ik Schoonmoeder wil mijn pik Mijn geile nichtt Floor Stanley Didi Laurence Perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes Oma masseren Met mijn tante en zus alleen thuis Onverwacht met mijn stiefmoeder Stiekem gluurt Mams en toen Laura 6 Mijn kleine zus Precies om Moeder en de zoon Billenkoek van schoonmoeder Me zuster, mijn hoertje Mijn dochter, de slet Perverse families Helena bespiedt de jongens en lucht haar hart bij moeder.

Zeventien Familie pret Zusje wil zaad proeven Schoonmoeder Carla wil haar schoonzoon Klaas verleiden Samen wonen met mijn zus De Weduwnaar - 2 De Weduwnaar - 1 Hoe ik mijn broer neukte zonder dat hij het wist Logeren bij mij mijn broer en zijn mooie vrouw 1 De vliegende doos Mijn zus,mijn priveslet Nichtje, hoe pak je het aan Mama neuken 3 Ontbijt bij tante Vroeger 11 Shaving 1 Gescheiden Marokkaanse zus Dagje naar het naaktstrand 17 Even wennen Vroeger 10 De Verbouwing 1 Opa En Rozalinde Hoe ik me nicht zwanger maakte Dagje naar het naaktstrand 16 Ik was 19 en zij was 48 en Vrijen met m'n schoonzusje Dans of sexlessen?

Ze laat mijn pik uit haar mond glijden en begint vol overgave de schacht en mijn ballen te likken. Voorzichtig neemt ze mijn ballen in haar mond. Ik wil nog wel even haar kutje likken dus ik ga op de bank liggen en plaats haar weer met haar kut boven mijn gezicht, maar nu andersom zodat Gerrie mij tegelijkertijd kan pijpen. Ik voel haar dikke tieten lekker op mijn buik kletsen.

Als ik voel dat ik bijna klaar ga komen, zeg ik tegen Gerrie dat we nu echt gaan neuken. Ik leg haar eerst met haar benen wijd en hoog in de lucht op de bank. Plagerig strijk ik met mijn dikke lul langs haar schaamlippen en haar klitje. Dan zet ik mijn eikel voor haar kut en laat haar eerst wennen aan de dikke eikel. Haar kut voelt heerlijk warm en vertrouwd aan. Steeds verder verdwijnt mijn harde paal in haar soppende kut.

Zo diep heb ik nog nooit een lul in mijn kut gehad, geile neukbeer, zegt Gerrie. Al snel is aan de ademhaling van haar te merken dat ze weer klaar gaat komen en het is een sensationele gewaarwording als dat uiteindelijk gebeurt.

Heerlijk voel ik de krampen van haar klaarkomen mijn lul afknijpen. Als ze weer bij zinnen is gekomen laat ik mijn lul uit haar natte kut glijden en ga naast haar zitten op de bank. Zij geeft snel een paar lieve kusjes op mijn eikel en streelt mijn ballen. Ik vraag haar schrijlings met haar gezicht naar me toe op mijn schoot te komen zitten. Ze heeft de bedoeling meteen door en laat haar kut in een keer over mijn lul zakken en begint geil te bewegen, omhoog, omlaag, naar voren en naar achteren.

Ondertussen bungelen haar dikke tieten geil voor mijn gezicht en kan ik het niet laten ze beet te pakken en de dikke tepels in mijn mond te steken. Dit gaat een tijdje zo door. Gerrie komt regelmatig klaar. Dan vraag ik Gerrie andersom te gaan zitten en ook zo neuken we een tijdje door. Steeds als ik voel dat mijn zaad begint te borrelen veranderen we van standje. Dan vraag ik haar op te staan en voorover te buigen met de benen uit elkaar. Ik stoot mijn harde lul, nog nat van haar sappen, in een keer weer diep in haar kut en neuk haar terwijl ik haar afwisselend beetpak bij haar halflange haar, haar volle kont en haar hangtieten.

Ik doe haar billen wat uit elkaar en vinger met twee vingers haar kontje, wat me goedkeurend gegrom oplevert. Ik rek haar kontgaatje wat uit, laat mijn lul uit haar kut glijden en zet hem voor haar sterretje. Ik doe er wat spuug op en druk voorzichtig door. Ga door, ga door, schreeuwde Gerrie geil en ik laat mijn hele pik in haar kont verdwijnen en begin haar als een bezetene te neuken.

Gerrie wrijft met haar ene hand over haar dikke tepels en met haar andere hand grijpt ze afwisselend liefkozend naar mijn ballen en wrijft ze geil over haar kut en haar klit.

Het duurt niet lang of Gerrie komt voor de zoveelste keer deze dag klaar. En meteen spuit ik haar darmen vol met klodders heet zaad. We zijn allebei uitgeput en voldaan. We gaan naar boven en onder de douche zepen we elkaar in met onze handen, spoelen elkaar af en drogen elkaar af. Gerrie neemt me mee naar haar slaapkamer en innig ineen gestrengeld vallen we allebei in slaap. Ik zie op de klokradio dat het een uur is. Tegen vier uur wordt ik wakker.

Gerrie wurmt zich van mij los. Ik loop achter haar aan naar de badkamer. Je hoeft niet op de wc te plassen, Gerrie, zeg ik. Maar ik moet zo nodig zegt ze.

Plas maar onder de douche over mijn pik zeg ik. Ik ben inmiddels al weer behoorlijk geil geworden en mijn lul is al weer keihard. Gerrie vindt dit wel wat raar, maar is toch wel nieuwsgierig dus we gaan in de douche staan, Gerrie drukt zich tegen me aan met mijn lul tussen haar benen en meteen voel ik haar warme pis over mijn harde lul stromen.

Oh, wat is dit geil, zegt Gerrie, ik wist niet dat dit zo geil zou zijn. Ik druk Gerrie met haar rug tegen de muur, til haar een klein stukje op en laat mijn harde lul in een stoot in haar natte kut verdwijnen. Omdat het standje wel wat van onze conditie vraagt houden we het niet te lang vol en met mijn pik in haar kut draag ik Gerrie naar de slaapkamer, leg haar met de benen wijd op bed om haar daar heerlijk te neuken.

Met een vrije hand heb ik al snel een tiet van Gerrie beet en zuig en bijt verwoed aan haar al weer dikke tepel. Als we dan ook nog eens geil beginnen te tongen komen we allebei schokkend klaar. Ik ben die dag niet meer naar huis gegaan. Ik, handige man van 57 jaar, kom graag wat klusjes voor een dame doen.

Te denken valt aan verhuize Ik, handige man van 57 jaar, kom graag w Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage.

Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Ja, ik ga ermee akkoord. Sexjobs maakt gebruik van cookies. Dit zijn top advertenties. Uw advertentie ook promoten als top advertentie?

Schilderwerk en andere klussen. Problemen met je computer of laptop? Traploper leggen en dan vrouw gericht t Tuin zomerklaar maken Het word weer beter weer en dus ook weer tijd om de tuin in orde te maken. Ik doe klusjes in huis. Stukadoor heeft vakantie Hi, momenteel heb ik 2 weken vakantie waardoor ik klusjes bij dames kan doen. Schoonmaker Gecertificeerd en gediplomeerd schoonmaker zoekt huis of bedrijf waarbij de vrouw de eigenaar is. Handige keukenmonteur Kent u dat probleem, kastdeurtjes scheef gezakt, lade,s die slecht sluiten of helemaal niet meer slu Welke oudere vrouw heeft nog klusjes in Elektricien voor al uw elektra werk geef