Gangbang avond gladde pik

gangbang avond gladde pik

Haar tong drong bij me binnen en ik wist meteen hoe laat het was. En geil met een hoofdletter. Ze vroeg of ik even kon helpen boven en dat deed ik dus. Boven aangekomen stroopte ze onmiddellijk men broek van mijn kont en nam mijn verbaasde pik hartstochtelijk in haar mond. Ze begon me meteen zalig te pijpen. En nu moet ik geneukt worden. Ik kan een heel leger hebben. Ze kon een heel leger hebben. Dat was een veel gedane uitspraak van haar, maar het kwam er nooit van.

Al neukend besloot ik er een keer werk van te maken. Als ze dat dan toch zo graag wilt. Ik heb haar zalig klaar geneukt en spoot mijn sperma diep in haar soppende kutje. Mijn pik gloeide en ondanks mijn orgasme werd ik met de minuut geiler. Ik moest iets doen met de uitspraak van Mireille.

Graag wilde ik haar een keer genomen zien worden door meerdere mannen. Het was al lange tijd een fantasie van ons allebei. Mireille lag dan in haar mooiste lingerieset met haar benen wijd vast gebonden op tafel, haar stevige C-cup tieten staken fier naar voren en haar ravenzwarte lange haar bungelde los over de tafelrand.

Dit prachtig schouwspel afgewerkt met haar zaadvragende geile bruine ogen. Mijn collega Bram vroeg meteen wat er moest gebeuren. Ik kreeg een rood hoofd en verzon maar wat. Je wilt iets heel apart. Ik wist niet wat ik hoorde. Patricia, een langharige blonde godin, wilde andere mannen haar kut laten vullen.

Wie kon zich dat voorstellen. Zij was eigenlijk bijna een hooghartige vrouw, die je niet durfde te benaderen. Laat mij maar verbaasd staan. Hij zag het al helemaal voor zich. Terwijl een man of 5 Mireille aan het neuken was zou ik zijn Patricia de nacht van haar leven bezorgen.

Dus ik moet dat prachtige wijffie van jou neuken? Ik zorg dat Mireille de avond van haar leven heeft, en jij zorgt dat Mireille niet meer weet wat haar overkomen is.

En wanneer gaat deze party plaats vinden? Of is dat te snel? Moet dit alles ook nog op video vastgelegd worden? Waar moet ik allemaal voor zorgen? De rest regel ik wel. Ik heb zo mijn connecties. Ze lag op de bank te spelen met haar grootste vibrator in haar kut. Ze moest geneukt worden.

Ik heb geen zin om te koken. Je gaat nog heel wat werk hebben vanavond. Misschien wel een leuk begin van een wilde avond. Je snapt al, dat douchen was een geile gebeurtenis. We neukten dat het een lieve lust was en kwamen samen zalig klaar. Nadat we elkaar hadden afgedroogd pakte ik haar mooiste lingerie-setje uit de kast en vroeg haar dat aan te doen. Het was een rood setje met tepeluitsparingen en een opengewerkt slipje.

Mijn hoertje zag er geweldig uit. Al vrijend schuifelden we naar de tafel, het was ondertussen Ik deed haar de blinddoek om en zei haar te blijven liggen. Verbaasd bleef ze liggen en liet gebeuren wat er gebeurde. Ik bond haar vast, zodat ze geen kant meer uit kon. Daar lag ze, niet wetend wat er ging gebeuren. Ik wist het zelfs overigens ook niet. Maar het zou wild worden. Ik ging kijken wie er was. Voor mij stond een oogverblindende Patricia.

Ze had een niets verhullend zomer jurkje aan met daaronder zwarte, hoge laarzen die voorzien waren van supergeile naaldhakken. We hebben een afspraak. Ik moest hier ook zijn. Hij heeft mij gezegd wat ik aan moest doen en ging nog even naar de volleybaltraining.

In de kamer aangekomen zag ze Mireille op tafel liggen. Ze boog voorover en begon meteen aan haar klit te likken. Een fris gewassen kutje smaakt altijd verrukkelijk. Ze hoorde een vrouwenstem en voelde even later een tong op haar klit. Een geweldig gevoel, maar wel vreemd.

Ze wist niet wie het was en had even moeite er van te genieten. De bel ging weer. Toen ik open deed wist ik niet wat ik zag. Een heel volleybalteam kwam binnen.

Iedereen is best voorzichtig, maar het zal er geil aan toe gaan. Maar dat wil Mireille per slot van rekening. We zullen je echt geen pijn doen. Af en toe stelt hij zich dan voor hoe Gerda er zonder kleren en alleen met kousen aan uit zou zien. Waarschijnlijk is dan alle charme er af, tenslotte is Gerda al bijna veertig. Als de trein waarmee Hans naar Gouda is gereden op het station aankomt staat Gerda al op hem te wachten. Gerda geeft hem een zoen op zijn wang en eemt hem bij de arm.

Bij het huis van Gerda loopt Hans direct door naar boven, naar de kamer waar hij altijd slaapt. Het is een vrij kleine kamer met een eenpersoons bed en twee stoelen erin. Toch heeft hij altijd het gevoel dat dit 'zijn' kamertje is en hij is er zelfs een beetje trots op. Het is een vrij grote boom en Gerda heeft alle ballen en slingers in wit en zilver, dat vindt ze zelf het mooist.

Als ze er tenslotte de piek op wil zetten moet ze op een stoel staan om er bij te kunnen. Voor de zekerheid houdt Hans de stoel vast. Gerda doet haar schoenen uit en klimt op de stoel. Onwillekeurig kijkt Hans naar haar slanke voeten. Door het donkere teenstuk van haar kousen ziet hij nog net dat ze haar teenna- gels lichtrood gelakt heeft.

Toch wel sexy denkt hij bij zichzelf. De volgende ochtend is Gerda al vroeg naar de markt gegaan. Hans loopt haar slaapkamer binnen en opent de lade waar Gerda haar panties bewaart. Hij heeft het grootste gedeelte van de nacht wakker gelegen en had steeds het beeld van Gerda's voeten voor zich. De gedachte deze kousevoeten te mogen strelen maakte hem bijna gek.

Nou ja, dan maar alleen de panty, houdt hij zichzelf voor. Op het moment dat hij met zijn handen door de gladde, zachte stof van de panties woelt, voelt hij een erectie opkomen. Oh wat zou hij graag Gerda's benen strelen terwijl ze deze panty draagt.

Onwillekeurig begint hij zichzelf te masturberen. Met de panty nog in zijn hand loopt hij naar de badkamer en maakt zichzelf klaar terwijl hij de panty over zijn buik wrijft. Een beetje beschaamd brengt hij snel de panty terug en gaat voor de tweede keer in bad. Tevergeefs, als hij naar bed gaat heeft Hans een onbevredigd gevoel.

De volgende dag gaan Gerda en hij de stad in om spullen te halen voor het kerstdiner dat ze die avond zullen hebben. Eerst zouden ze uit eten gaan maar Gerda vond het toch leuker om thuis te blijven en zelf iets te maken.

Op zich heeft Hans de pest aan winkelen, maar vandaag valt het hem nogal mee. Gerda blijft even staan kijken voor de etalage van een schoenenzaak. Hans kijkt naar de schoenen die ze aanwijst. Vlak ernaast staan een paar zwarte pumps met een opvallend hoge hak.

Dat staat mij vast niet". Gerda staart hem een beetje verbaasd aan. Nou, ik zal ze eens passen". In de winkel kan Hans zijn erectie niet onderdrukken, telkens als Gerda een schoen uitdoet gluurt hij naar haar voeten.

Als ze de schoenen met hoge hak aanheeft loopt ze een paar keer de winkel op en neer. Hans heeft moeite om een bewonderend fluitje in te houden en wordt steeds roder. Gerda kijkt hem aan en vraagt "Vindt je ze niet veel te hoog? Even later verlaten ze de winkel zonder iets gekocht te hebben.

Na een langdurig bad, kleedt hij zich in het nette pak dat hij heeft meegenomen en komt Hans naar beneden voor het kerstdiner. Gerda komt uit de keuken en vraagt hem op het eten in de oven te letten. Een klein half uurtje later hoort Hans aan het tikken op de trap dat ze eraan komt.

Ze komt de kamer binnen en Hans is met stomheid geslagen. Ze draagt een mooie jurk met zwart en zilver en een wijde rok tot net boven haar knie, maar daaronder draagt ze zwarte pumps met hoge stalen hakken en zwarte panties.

Hans ziet dat ze panties met naad draagt waarbij het hakstuk duidelijk zichtbaar is een tot net boven de enkels omhoog loopt.

Jezus, wat ziet ze er geil uit. Hans kijkt haar verrukt aan en ziet dat ze zich zwaar heeft opgemaakt. Haar lippen zijn vuurrood. Ze buigt zich naar hem toe en geeft hem een kusje op zijn mond. Voor dat Hans kan reageren loopt ze al weer richting keuken. Op dat moment beseft Hans dat hij daar met een gigantische stijve in zijn broek staat.

Omdat de stof van die broek vrij dun is, kun je zijn erectie goed zien zitten. Vlug schuift hij aan tafel en hoopt dat Gerda er niets van gezien heeft. Tijdens het eten kan Hans alleen nog maar aan Gerda's mooie benen denken. Hij is zo geil dat hij nauwelijks een hap door zijn keel kan krijgen. Om haar niet teleur te stellen neemt hij snel een paar happen en probeert aan iets anders te denken. Een klein uurtje later zitten ze alweer aan het toetje. Hans is van de schrik bekomen en eet weer als vanouds.

Voorzichtig probeert hij onder tafel kontakt te zoeken met Gerda's benen. Op een gegeven moment voelt hij dat hij met zijn broek tegen haar been aanzit. Gerda trekt haar been direkt terug en zegt "Ik zal even afruimen en dan drinken we hier nog een lekker kopje koffie".

Even later, boven een geurend bakje koffie, vraagt ze "Kun je mij even mijn sigaretten brengen? Hans staat op en haalt haar sigaretten. Terwijl hij terugloopt ziet hij haar benen onder de tafel en loopt snel door omdat hij weer een stijve voelt opkomen.

Terwijl ze haar sigaret aansteekt houdt ze met haar linker hand zijn hand losjes vast. Het is net alsof ze heel voorzichtig zijn handpalm streelt. Hans schaamt zich kapot, ze moet wel zien dat hij een stijve heeft, haar gezicht is er nog geen halve meter vandaan en ze kijkt toch een beetje in die richting. Snel gaat hij weer zitten. Daarna probeert hij nog een keer om beenkontakt te krijgen, maar Gerda trekt haar been weer terug bij de eerste beroering. Als hij de volgende ochtend wakker wordt merkt hij tot zijn schrik dat hij een natte droom heeft gehad.

Het hele bed is nat en plakkerig van zijn sperma. Hij gooit alle lakens op een hoop en brengt ze stiekem naar de badkamer om ze in de wasmand te gooien. Daarna vraagt hij aan Gerda om nieuwe lakens. Hans baalt als een stekker en weet zich met de situatie geen raad. Hoe moest hij nou weten welke lade ze bedoelde. Snel gaat hij naar boven en maakt zijn bed op. De volgende paar dagen vermijdt hij Gerda een beetje omdat hij haar niet eens meer recht in het gezicht durft te kijken.

Op oudejaarsavond zitten ze samen tv te kijken. Om een uur of tien schenkt Gerda haar derde glaasje wijn in, kijkt verveeld op de klok en vraagt dan "Zullen we ons nog netjes omkleden om er toch nog een feestelijk tintje aan te geven? En wat moet ik aantrekken? Hans krijgt allerlei visioenen van halfnaakte vrouwen maar zegt snel "Dat moet je toch zelf weten". De kleren die ik op kerstavond droeg vindt je toch wel mooi?

Het was er uit voordat hij er zelf erg in had. Gerda gaat naar boven en even later gaat hij ook maar om zich om te kleden. Hij is eerder beneden dan Gerda en schakelt even met de afstandsbediening. Even later komt ze de kamer binnen in exact dezelfde kleren die ze op kerstavond aanhad.

Terwijl de avond vordert kijkt hij regelmatig naar haar benen in plaats van de tv. En ja hoor, daar is die weer, zijn erectie is weer zichtbaar in zijn broek. Hij slaat zijn benen over elkaar en hoopt dat ze niets gezien heeft. Om vijf voor twaalf schenkt Gerda de champagne in. Op het moment dat de klok twaalf slaat proosten ze en nemen elk een slok champagne.

Dan zet Gerda haar glas neer, loopt op hem toe en geeft hem een kus op elke wang. Hij staat te trillen op zijn benen en als hij voelt hoe haar tong langzaam zijn mond binnendringt valt hij zowat flauw.

Na een paar seconden laat ze hem los. Hij kan geen woord uitbrengen. Verlegen buigt hij zijn hoofd. Voor- zichtig knikt hij bevestigend. Langzaam schuift ze zijn hand een stukje omhoog. Hans heeft het niet meer, hij draait zich naar haar toe en schuift haar rok om- hoog. Verwoed begint hij haar benen te kussen. De gladde stof van haar panties maakt hem nog wilder. Hij beurt haar rechterbeen op en drukt haar voet stevig tegen zijn kruis. De scherpe punt van de hak prikt in zijn dijbeen.

Kom, laten we naar boven gaan, dat is veel comfortabeler. Gerda komt naar hem toe en helpt hem overeind. Boven aangekomen lopen ze direkt naar Gerda's slaapkamer. Daar zegt ze Hans op bed te gaan zitten. Ze komt naast hem zitten en geeft hem een tongzoen. Terwijl ze hem kust voelt hij haar hand langs zijn been omhoog gaan.

Hij ligt er als verstijfd bij. Haar hand strijkt voor- zichtig over de bobbel in zijn broek. Gerda begint zachtjes te kreunen. Langzaam doet ze zijn gulp open en haar hand verdwijnt in zijn broek. Hij voelt haar hand zijn slip binnendringen, op zoek naar zijn stijve. Als ze die gevonden heeft probeert ze zijn pik naar buiten te trekken maar dat lukt niet.

Ze haalt haar hand terug en opent de knoop van zijn broek. Ze trekt zich even van hem terug en staat op. Snel trapt hij zijn schoenen uit zodat Gerda nu zijn broek helemaal uit kan doen. Dan trekt ze ook zijn slip uit. Hans durft zich nog steeds niet te verroeren. Gerda komt weer naast hem zitten en begint hem opnieuw te zoenen. Dan pakt ze zijn stijve pik beet en begint hem heel zachtjes af te trekken.

Na een poosje schuift ze met haar hand over zijn buik langzaam omhoog. Gelijktijdig slaat ze een been over zijn benen heen. Weer voelt hij de gladde stof van haar panties. Als ze haar been optrekt schuift ze met haar knie over zijn pik.

Als hij dit voelt siddert hij van genot. Gerda merkt dit en beweegt haar been langzaam op en neer zodat ze met haar kuit steeds over zijn lul strijkt. De gladde stof maakt hem gek. Hij wil het wel uitschreeuwen.

Ondertussen heeft Gerda zijn trui en overhemd zover op- geschoven dat zijn borst helemaal bloot ligt. Nu begint ze op zijn tepels te zuigen en te knabbelen. Nog steeds gaat ze door met haar been over zijn stijve te schuiven. Langzaam krijgt Hans zichzelf weer onder controle.

Zijn hand zoekt naar haar borsten. Op het moment dat hij haar borst omvat staat ze op. Zijn blouse ligt helemaal open en snel doet hij die zelf uit. Voor hem staand maakt ze haar jurk los en laat die langzaam over haar schouders naar beneden glijden. Hans ziet dat ze een kleine zwarte en doorzichtige beha draagt. Ze heeft prachtige donkere tepels en stevige borsten. Als de jurk over haar heupen zakt ziet hij dat ze een panty draagt met een aangebreid broekje dat een klein beetje door- schijnend is.

Gerda bukt zich, pakt een van zijn voeten en trekt zijn sok uit. Ook de andere sok gaat op die manier uit. Ze komt weer naast hem zitten en legt zijn hand op haar borst. De stof van de beha is bijna net zo zacht als die van haar panty. Hij buigt zich voorover en begint voorzichtig haar borst te kussen. Ze trekt zelf haar beha een beetje naar beneden zodat haar borst vrij komt te liggen.

Hans zuigt zachtjes aan haar tepel. Daardoor komt zijn pik tegen haar heup aan. Als een hond begint hij tegen haar heup aan te rijden. Gerda strijkt haar hand door zijn haar, over zijn rug en begint zachtjes in zijn billen te knijpen. Hij zakt met zijn mond langzaam naar beneden. Uitvoerig kust en likt hij haar navel. Gerda kan een kreet van verrukking niet onderdrukken.

..

Amateur sex date buitensex den boschgangbang avond gladde pik

Haar tong drong bij me binnen en ik wist meteen hoe laat het was. En geil met een hoofdletter. Ze vroeg of ik even kon helpen boven en dat deed ik dus. Boven aangekomen stroopte ze onmiddellijk men broek van mijn kont en nam mijn verbaasde pik hartstochtelijk in haar mond. Ze begon me meteen zalig te pijpen. En nu moet ik geneukt worden. Ik kan een heel leger hebben. Ze kon een heel leger hebben. Dat was een veel gedane uitspraak van haar, maar het kwam er nooit van.

Al neukend besloot ik er een keer werk van te maken. Als ze dat dan toch zo graag wilt. Ik heb haar zalig klaar geneukt en spoot mijn sperma diep in haar soppende kutje.

Mijn pik gloeide en ondanks mijn orgasme werd ik met de minuut geiler. Ik moest iets doen met de uitspraak van Mireille. Graag wilde ik haar een keer genomen zien worden door meerdere mannen. Het was al lange tijd een fantasie van ons allebei. Mireille lag dan in haar mooiste lingerieset met haar benen wijd vast gebonden op tafel, haar stevige C-cup tieten staken fier naar voren en haar ravenzwarte lange haar bungelde los over de tafelrand.

Dit prachtig schouwspel afgewerkt met haar zaadvragende geile bruine ogen. Mijn collega Bram vroeg meteen wat er moest gebeuren. Ik kreeg een rood hoofd en verzon maar wat.

Je wilt iets heel apart. Ik wist niet wat ik hoorde. Patricia, een langharige blonde godin, wilde andere mannen haar kut laten vullen. Wie kon zich dat voorstellen. Zij was eigenlijk bijna een hooghartige vrouw, die je niet durfde te benaderen.

Laat mij maar verbaasd staan. Hij zag het al helemaal voor zich. Terwijl een man of 5 Mireille aan het neuken was zou ik zijn Patricia de nacht van haar leven bezorgen. Dus ik moet dat prachtige wijffie van jou neuken? Ik zorg dat Mireille de avond van haar leven heeft, en jij zorgt dat Mireille niet meer weet wat haar overkomen is. En wanneer gaat deze party plaats vinden?

Of is dat te snel? Moet dit alles ook nog op video vastgelegd worden? Waar moet ik allemaal voor zorgen? De rest regel ik wel. Ik heb zo mijn connecties. Ze lag op de bank te spelen met haar grootste vibrator in haar kut. Ze moest geneukt worden. Ik heb geen zin om te koken.

Je gaat nog heel wat werk hebben vanavond. Misschien wel een leuk begin van een wilde avond. Je snapt al, dat douchen was een geile gebeurtenis. We neukten dat het een lieve lust was en kwamen samen zalig klaar. Nadat we elkaar hadden afgedroogd pakte ik haar mooiste lingerie-setje uit de kast en vroeg haar dat aan te doen. Het was een rood setje met tepeluitsparingen en een opengewerkt slipje.

Mijn hoertje zag er geweldig uit. Al vrijend schuifelden we naar de tafel, het was ondertussen Ik deed haar de blinddoek om en zei haar te blijven liggen. Verbaasd bleef ze liggen en liet gebeuren wat er gebeurde. Ik bond haar vast, zodat ze geen kant meer uit kon. Daar lag ze, niet wetend wat er ging gebeuren. Ik wist het zelfs overigens ook niet.

Maar het zou wild worden. Ik ging kijken wie er was. Voor mij stond een oogverblindende Patricia. Ze had een niets verhullend zomer jurkje aan met daaronder zwarte, hoge laarzen die voorzien waren van supergeile naaldhakken. We hebben een afspraak.

Ik moest hier ook zijn. Hij heeft mij gezegd wat ik aan moest doen en ging nog even naar de volleybaltraining. In de kamer aangekomen zag ze Mireille op tafel liggen. Ze boog voorover en begon meteen aan haar klit te likken. Een fris gewassen kutje smaakt altijd verrukkelijk.

Ze hoorde een vrouwenstem en voelde even later een tong op haar klit. Een geweldig gevoel, maar wel vreemd. Ze wist niet wie het was en had even moeite er van te genieten.

De bel ging weer. Toen ik open deed wist ik niet wat ik zag. Een heel volleybalteam kwam binnen. Iedereen is best voorzichtig, maar het zal er geil aan toe gaan. Maar dat wil Mireille per slot van rekening. We zullen je echt geen pijn doen. Af en toe stelt hij zich dan voor hoe Gerda er zonder kleren en alleen met kousen aan uit zou zien. Waarschijnlijk is dan alle charme er af, tenslotte is Gerda al bijna veertig. Als de trein waarmee Hans naar Gouda is gereden op het station aankomt staat Gerda al op hem te wachten.

Gerda geeft hem een zoen op zijn wang en eemt hem bij de arm. Bij het huis van Gerda loopt Hans direct door naar boven, naar de kamer waar hij altijd slaapt. Het is een vrij kleine kamer met een eenpersoons bed en twee stoelen erin. Toch heeft hij altijd het gevoel dat dit 'zijn' kamertje is en hij is er zelfs een beetje trots op.

Het is een vrij grote boom en Gerda heeft alle ballen en slingers in wit en zilver, dat vindt ze zelf het mooist. Als ze er tenslotte de piek op wil zetten moet ze op een stoel staan om er bij te kunnen. Voor de zekerheid houdt Hans de stoel vast. Gerda doet haar schoenen uit en klimt op de stoel. Onwillekeurig kijkt Hans naar haar slanke voeten. Door het donkere teenstuk van haar kousen ziet hij nog net dat ze haar teenna- gels lichtrood gelakt heeft.

Toch wel sexy denkt hij bij zichzelf. De volgende ochtend is Gerda al vroeg naar de markt gegaan. Hans loopt haar slaapkamer binnen en opent de lade waar Gerda haar panties bewaart.

Hij heeft het grootste gedeelte van de nacht wakker gelegen en had steeds het beeld van Gerda's voeten voor zich. De gedachte deze kousevoeten te mogen strelen maakte hem bijna gek.

Nou ja, dan maar alleen de panty, houdt hij zichzelf voor. Op het moment dat hij met zijn handen door de gladde, zachte stof van de panties woelt, voelt hij een erectie opkomen. Oh wat zou hij graag Gerda's benen strelen terwijl ze deze panty draagt. Onwillekeurig begint hij zichzelf te masturberen. Met de panty nog in zijn hand loopt hij naar de badkamer en maakt zichzelf klaar terwijl hij de panty over zijn buik wrijft.

Een beetje beschaamd brengt hij snel de panty terug en gaat voor de tweede keer in bad. Tevergeefs, als hij naar bed gaat heeft Hans een onbevredigd gevoel. De volgende dag gaan Gerda en hij de stad in om spullen te halen voor het kerstdiner dat ze die avond zullen hebben. Eerst zouden ze uit eten gaan maar Gerda vond het toch leuker om thuis te blijven en zelf iets te maken. Op zich heeft Hans de pest aan winkelen, maar vandaag valt het hem nogal mee. Gerda blijft even staan kijken voor de etalage van een schoenenzaak.

Hans kijkt naar de schoenen die ze aanwijst. Vlak ernaast staan een paar zwarte pumps met een opvallend hoge hak. Dat staat mij vast niet". Gerda staart hem een beetje verbaasd aan. Nou, ik zal ze eens passen". In de winkel kan Hans zijn erectie niet onderdrukken, telkens als Gerda een schoen uitdoet gluurt hij naar haar voeten.

Als ze de schoenen met hoge hak aanheeft loopt ze een paar keer de winkel op en neer. Hans heeft moeite om een bewonderend fluitje in te houden en wordt steeds roder. Gerda kijkt hem aan en vraagt "Vindt je ze niet veel te hoog? Even later verlaten ze de winkel zonder iets gekocht te hebben. Na een langdurig bad, kleedt hij zich in het nette pak dat hij heeft meegenomen en komt Hans naar beneden voor het kerstdiner.

Gerda komt uit de keuken en vraagt hem op het eten in de oven te letten. Een klein half uurtje later hoort Hans aan het tikken op de trap dat ze eraan komt. Ze komt de kamer binnen en Hans is met stomheid geslagen. Ze draagt een mooie jurk met zwart en zilver en een wijde rok tot net boven haar knie, maar daaronder draagt ze zwarte pumps met hoge stalen hakken en zwarte panties. Hans ziet dat ze panties met naad draagt waarbij het hakstuk duidelijk zichtbaar is een tot net boven de enkels omhoog loopt.

Jezus, wat ziet ze er geil uit. Hans kijkt haar verrukt aan en ziet dat ze zich zwaar heeft opgemaakt. Haar lippen zijn vuurrood. Ze buigt zich naar hem toe en geeft hem een kusje op zijn mond. Voor dat Hans kan reageren loopt ze al weer richting keuken. Op dat moment beseft Hans dat hij daar met een gigantische stijve in zijn broek staat.

Omdat de stof van die broek vrij dun is, kun je zijn erectie goed zien zitten. Vlug schuift hij aan tafel en hoopt dat Gerda er niets van gezien heeft. Tijdens het eten kan Hans alleen nog maar aan Gerda's mooie benen denken. Hij is zo geil dat hij nauwelijks een hap door zijn keel kan krijgen.

Om haar niet teleur te stellen neemt hij snel een paar happen en probeert aan iets anders te denken. Een klein uurtje later zitten ze alweer aan het toetje. Hans is van de schrik bekomen en eet weer als vanouds. Voorzichtig probeert hij onder tafel kontakt te zoeken met Gerda's benen. Op een gegeven moment voelt hij dat hij met zijn broek tegen haar been aanzit.

Gerda trekt haar been direkt terug en zegt "Ik zal even afruimen en dan drinken we hier nog een lekker kopje koffie". Even later, boven een geurend bakje koffie, vraagt ze "Kun je mij even mijn sigaretten brengen?

Hans staat op en haalt haar sigaretten. Terwijl hij terugloopt ziet hij haar benen onder de tafel en loopt snel door omdat hij weer een stijve voelt opkomen. Terwijl ze haar sigaret aansteekt houdt ze met haar linker hand zijn hand losjes vast. Het is net alsof ze heel voorzichtig zijn handpalm streelt. Hans schaamt zich kapot, ze moet wel zien dat hij een stijve heeft, haar gezicht is er nog geen halve meter vandaan en ze kijkt toch een beetje in die richting.

Snel gaat hij weer zitten. Daarna probeert hij nog een keer om beenkontakt te krijgen, maar Gerda trekt haar been weer terug bij de eerste beroering. Als hij de volgende ochtend wakker wordt merkt hij tot zijn schrik dat hij een natte droom heeft gehad. Het hele bed is nat en plakkerig van zijn sperma. Hij gooit alle lakens op een hoop en brengt ze stiekem naar de badkamer om ze in de wasmand te gooien. Daarna vraagt hij aan Gerda om nieuwe lakens.

Hans baalt als een stekker en weet zich met de situatie geen raad. Hoe moest hij nou weten welke lade ze bedoelde. Snel gaat hij naar boven en maakt zijn bed op. De volgende paar dagen vermijdt hij Gerda een beetje omdat hij haar niet eens meer recht in het gezicht durft te kijken. Op oudejaarsavond zitten ze samen tv te kijken. Om een uur of tien schenkt Gerda haar derde glaasje wijn in, kijkt verveeld op de klok en vraagt dan "Zullen we ons nog netjes omkleden om er toch nog een feestelijk tintje aan te geven?

En wat moet ik aantrekken? Hans krijgt allerlei visioenen van halfnaakte vrouwen maar zegt snel "Dat moet je toch zelf weten". De kleren die ik op kerstavond droeg vindt je toch wel mooi?

Het was er uit voordat hij er zelf erg in had. Gerda gaat naar boven en even later gaat hij ook maar om zich om te kleden. Hij is eerder beneden dan Gerda en schakelt even met de afstandsbediening. Even later komt ze de kamer binnen in exact dezelfde kleren die ze op kerstavond aanhad. Terwijl de avond vordert kijkt hij regelmatig naar haar benen in plaats van de tv. En ja hoor, daar is die weer, zijn erectie is weer zichtbaar in zijn broek.

Hij slaat zijn benen over elkaar en hoopt dat ze niets gezien heeft. Om vijf voor twaalf schenkt Gerda de champagne in. Op het moment dat de klok twaalf slaat proosten ze en nemen elk een slok champagne. Dan zet Gerda haar glas neer, loopt op hem toe en geeft hem een kus op elke wang.

Hij staat te trillen op zijn benen en als hij voelt hoe haar tong langzaam zijn mond binnendringt valt hij zowat flauw. Na een paar seconden laat ze hem los. Hij kan geen woord uitbrengen. Verlegen buigt hij zijn hoofd. Voor- zichtig knikt hij bevestigend. Langzaam schuift ze zijn hand een stukje omhoog. Hans heeft het niet meer, hij draait zich naar haar toe en schuift haar rok om- hoog. Verwoed begint hij haar benen te kussen.

De gladde stof van haar panties maakt hem nog wilder. Hij beurt haar rechterbeen op en drukt haar voet stevig tegen zijn kruis. De scherpe punt van de hak prikt in zijn dijbeen. Kom, laten we naar boven gaan, dat is veel comfortabeler. Gerda komt naar hem toe en helpt hem overeind. Boven aangekomen lopen ze direkt naar Gerda's slaapkamer.

Daar zegt ze Hans op bed te gaan zitten. Ze komt naast hem zitten en geeft hem een tongzoen. Terwijl ze hem kust voelt hij haar hand langs zijn been omhoog gaan. Hij ligt er als verstijfd bij. Haar hand strijkt voor- zichtig over de bobbel in zijn broek.

Gerda begint zachtjes te kreunen. Langzaam doet ze zijn gulp open en haar hand verdwijnt in zijn broek. Hij voelt haar hand zijn slip binnendringen, op zoek naar zijn stijve. Als ze die gevonden heeft probeert ze zijn pik naar buiten te trekken maar dat lukt niet. Ze haalt haar hand terug en opent de knoop van zijn broek.

Ze trekt zich even van hem terug en staat op. Snel trapt hij zijn schoenen uit zodat Gerda nu zijn broek helemaal uit kan doen. Dan trekt ze ook zijn slip uit. Hans durft zich nog steeds niet te verroeren. Gerda komt weer naast hem zitten en begint hem opnieuw te zoenen.

Dan pakt ze zijn stijve pik beet en begint hem heel zachtjes af te trekken. Na een poosje schuift ze met haar hand over zijn buik langzaam omhoog. Gelijktijdig slaat ze een been over zijn benen heen.

Weer voelt hij de gladde stof van haar panties. Als ze haar been optrekt schuift ze met haar knie over zijn pik. Als hij dit voelt siddert hij van genot. Gerda merkt dit en beweegt haar been langzaam op en neer zodat ze met haar kuit steeds over zijn lul strijkt. De gladde stof maakt hem gek. Hij wil het wel uitschreeuwen. Ondertussen heeft Gerda zijn trui en overhemd zover op- geschoven dat zijn borst helemaal bloot ligt. Nu begint ze op zijn tepels te zuigen en te knabbelen.

Nog steeds gaat ze door met haar been over zijn stijve te schuiven. Langzaam krijgt Hans zichzelf weer onder controle. Zijn hand zoekt naar haar borsten. Op het moment dat hij haar borst omvat staat ze op. Zijn blouse ligt helemaal open en snel doet hij die zelf uit.

Voor hem staand maakt ze haar jurk los en laat die langzaam over haar schouders naar beneden glijden. Hans ziet dat ze een kleine zwarte en doorzichtige beha draagt. Ze heeft prachtige donkere tepels en stevige borsten. Als de jurk over haar heupen zakt ziet hij dat ze een panty draagt met een aangebreid broekje dat een klein beetje door- schijnend is.

Gerda bukt zich, pakt een van zijn voeten en trekt zijn sok uit. Ook de andere sok gaat op die manier uit. Ze komt weer naast hem zitten en legt zijn hand op haar borst.

De stof van de beha is bijna net zo zacht als die van haar panty. Hij buigt zich voorover en begint voorzichtig haar borst te kussen. Ze trekt zelf haar beha een beetje naar beneden zodat haar borst vrij komt te liggen. Hans zuigt zachtjes aan haar tepel. Daardoor komt zijn pik tegen haar heup aan. Als een hond begint hij tegen haar heup aan te rijden. Gerda strijkt haar hand door zijn haar, over zijn rug en begint zachtjes in zijn billen te knijpen.

Hij zakt met zijn mond langzaam naar beneden. Uitvoerig kust en likt hij haar navel. Gerda kan een kreet van verrukking niet onderdrukken.

..

Twee van de mannen die zich naast me aftrokken masseerden met hun vrije hand mijn schaamstreek, zowel aan de buiten als binnenkant. Ik kreeg een volgend heftig orgasme. Dit maakte de mannen nog geiler. Een van hen propte zijn lul in mijn mond en spoot zijn zaad seconden later diep in mijn keel. Ik voelde hoe twee anderen hun sperma respectievelijk op mijn buik en mijn tieten spoten. Ik moest hun slapper wordende lullen schoonzuigen.

Ondertussen neukte die paddestoel paal me als een drilboor, en kort na de andere mannen kwam ook hij klaar. Het condoom was blijkbaar gescheurd, want het voelde of er een hoge drukspuit afging in mijn kont. De hoeveelheid sperma die hij in mijn darmen spoot stond geheel in verhouding met de grootte van zijn ballen. Het leek wel of er geen eind aan kwam. Zodra hij zijn lul dan ook uit mijn aars haalde begon er sperma uit mijn wijd opengesperde kontgat te stromen.

Twee van de mannen pakte Maurice met stoel en al op en brachten hem dichter bij het bed en kantelde hem voorover zodat hij met zijn hoofd bij mijn onderlichaam kwam. Toen Maurice hier geen gehoor aan gaf kreeg hij een paar harde klappen vanachter op zijn nieren. Hij had vreselijke pijn en niet lang daarna voelde ik zijn tong tussen mijn billen doorglijden.

Ik zette een beetje kracht en voelde en hoorde hoe een golf sperma uit mijn reet spoot en stroomde. Maurice zijn hoofd werd weer tegen mijn kont aan geduwd en lachend keken de mannen toe hoe Maurice mijn bilnaad schoon likte.

Hierna vertrokken twee van de mannen met Maurice. Ik kreeg het slipje en de negligé toegeworpen om me aan te kleden, maar ik mocht me niet douchen. Het negligé bleef op diverse plaatsen dan ook aan mijn lichaam kleven door de spermadouche die ik had gekregen. De resterende drie mannen hadden een van onze koffers en een sporttas uit de kast gehaald. Hierin hadden ze mijn drie lades met lingerie leeg gestort. Ze doorzochten mijn uitgebreide kledingselectie en deden alle sexy topjes, rokjes en jurkjes in de koffer.

Ook de twee vibrators in mijn nachtkastje werden ontdekt wat natuurlijk tot veel opmerkingen van de drie mannen leiden. Daarna verlieten ook wij het huis.

Toen we in de lift stapte zag ik mezelf in de wand. Ik hoopte maar dat we niemand tegenkwamen want ik zag er niet echt representatief uit. Het negligé was super doorschijnend dus mijn dubbel d’s zaten vol in zicht, en overal zaten klodders zaad op mijn lichaam, en dit werd alleen maar erger, want bij elke stap die ik zette stroomde er sperma uit mijn kontje, wat vervolgens langs mijn dijen naar beneden droop, want het beetje materiaal van de string tussen mijn billen hield vrijwel niks tegen.

Bij de auto aangekomen, een luxe Mercedes limousine, werd ik op de achterbank geduwd. Twee van de mannen kwamen naast me zitten, de derde kroop achter het stuur. We verlieten de parkeergarage en draaide de weg op in de richting van het stadscentrum. We waren nauwelijks onderweg of ik voelde de handen van de mannen naast me al over mijn dijen glijden. Op dat zelfde moment pakte elk van de twee mannen naast me een been en trokken dat over hun schoot zodat ik wijdbeens tussen hen in kwam te zitten op het voorste randje van de achterbank.

De chauffeur stelde zijn achteruitkijk spiegeltje bij zodat hij midden in mijn kruis keek. Gelukkig was het rond dit tijdstip rustig op straat want gedurende de gehele rit keek hij meer in de spiegel dan op de weg. De man rechts van me spuugde een paar keer op de vibrator en veegde zijn speeksel er overheen als glijmiddel en zette hem op de hoogste vibratiestand. Daarna schoof hij met zijn linkerhand mijn slipje opzij, en met dezelfde hand trok hij mijn schaamlippen uit elkaar. Met zijn rechterhand stuurde hij “Tarzan’ naar mijn kutje.

Hij liet de dikke kop een tijdje met niet teveel druk tegen mijn binnenste schaamlipjes duwen, en merkte tot zijn genot dat de forse kunstlul binnen enkele tellen als een mes door warme boter naar binnen gleed.

Toen duwde hij de elektrische genotstaaf vrijwel geheel naar binnen. Hierbij zorgde hij er voor dat de clitoris stimulator ook echt tegen mijn clit aan kwam. Dit was een lekker gevoel, maar het maakte me lang niet zo geil als het gevoel van de trillende vibratorkop tegen mijn G-spot. Hij pompte de vibrator ritmisch in en uit mijn schede, en het duurde een tijdje voordat hij door had wat me echt geil maakte, maar toen hij het eenmaal wist maakte hij er goed gebruik van.

Hij veranderde de penetratie hoek zodanig dat hij lekker druk op mijn G-spot kon uitoefenen met de dikke gladde kop die hij op afwisselend tempo liet trillen. Ik probeerde mijn seksuele opwinding te verbergen, maar slaagde daar totaal niet in. Mijn tepels priemde zowat door het negligé heen, mijn hele onderbuik was hard, ik kreunde heftig en was kletsnat. Ik liet een van het sperma reutelende genots wind. Hij begon mijn anus inwendig te masseren, terwijl hij met zijn andere hand het gebied net boven mijn klit stevig masseerde.

Ik was niet meer te houden en kwam heftig en langdurig klaar. Ik was nog aan het bijkomen van mijn orgasme toen de auto stilhield en ik naar buiten werd geduwd. Ik kon nauwelijks staan. We waren ergens aan de achterzijde van een gebouw. Ik werd richting een trap geduwd en op nog wankele benen liep ik hier op mijn stiletto’s naar toe. Terwijl ik de trap op liep fatsoeneerde ik mijn slipje weer zodat het de ingang van mijn neukgrotje bedekte.

We gingen het gebouw binnen en kwamen in een eenvoudige gang die blijkbaar ook als o. Via nog weer twee deuren kwamen we uit op een mooi beklede overloop. Je hoefde geen interieur ontwerper te zijn om aan de gebruikte stoffen en kleuren te zien dat het hier om een sexclub ging.

Ook het gedempte geluid dat ik bij het passeren van twee van de drie deuren hoorde liet weinig te raden over. Bij de vierde deur gingen we naar binnen en kwamen in een nogal kitscherig ingericht kantoor. De leider van de vijf mannen zat aan het bureau, dus Maurice was hier waarschijnlijk ook ergens. Achter het bureau zat een man van middelbare leeftijd die qua uiterlijk en kleding perfect bij het interieur paste.

Hij zal waarschijnlijk nog even met je kennismaken en er daarna voor zorgen dat je jezelf kunt opfrissen en kunt gaan slapen. Ik zie je van de week wel weer. En Henk, hou haar niet te lang op met je introductie.

Ze heeft al een bewogen avond achter de rug. Henk luisterde goed naar zijn baas, want hij begon direct met zijn kennismaking. Hij draaide de deur op slot en haalde zijn pik uit zijn broek. Hij duwde mij op mijn knieën. Ik wist wat er van me verwacht werd en dat weerstand bieden zinloos was. Het beste was om ervoor te zorgen dat het zo snel mogelijk voorbij was, dus ik zoog zijn half erecte lul naar binnen en begon hem zo geil mogelijk te pijpen. Het was dan ook een kwestie van seconden voordat zijn lul keihard was.

Hij had eigenlijk maar een klein pikkie, wat me eigenlijk wel goed beviel na die paar zware neukstaven die ik eerder op de avond voorgeschoteld had gekregen. Ik kon zijn lul met gemak helemaal naar binnen zuigen. Afwisselend sabbelde ik ook op zijn ballen wat hem erg opwond, zelfs zo erg dat hij na twee minuten al bijna klaar kwam. Maar dat was niet zijn bedoeling, dus hij duwde me even weg zodat hij weer tot bedaren kon komen.

Toen gebood hij mij te gaan staan. Hij kwam op me af en scheurde met twee handen mijn negligé aan flarden en gooide het op de grond. Met beide handen pakte hij mijn borsten en begon ze te masseren, alhoewel kneden een beter woord zou zijn. Jij zal het goed doen hier slet. En dan ook nog zo’n lekker kutje en kontje erbij. Hij begon me wild te vingeren, dicht bij mijn G-spot maar iets te grof om me geil te maken.

Maar dat maakte hem weinig uit. Het ging hem puur om zijn genot, en niet om het mijne. Plotsklaps veegde hij een deel van zijn bureau schoon en haalde een condoom tevoorschijn. Hij zei tegen me dat ik die om zijn pik moest doen. Het was alweer een tijd geleden dat ik een kapotje om een lul had gedaan.

De laatste jaren had ik een spiraaltje dus Maurice hoefde nooit een condoom te gebruiken. Maar ik had Henk zijn pik toch vlot ingepakt. Meteen duwde hij me grof voorover over het bureau. Met een hand pakte hij mijn stringetje en scheurde het van mijn billen. Direct boorde hij zijn pik vanachter tussen mijn kutlipjes en ramde hem helemaal naar binnen.

Hij begon me direct in hoog tempo keihard door te naaien, terwijl hij met zijn handen vanachter mijn beiden tieten pakte.

Met mijn eigen handen masseerde ik mijn schaamstreek om ervoor te zorgen dat ik wat natter werd, want door zijn ruwe handelen was de sex voor het eerst die avond wat gevoelig. Maar gelukkig had ik mezelf snel al wat geiler gemaakt en ging het allemaal wat soepeler.

Maar ook nu had hij al snel bijna zijn hoogtepunt bereikt en hij trok zijn lul snel terug voor het te laat was. Ik moest me omdraaien en ruggelings op zijn bureau gaan liggen. Nadat hij weer wat tot rust was gekomen kwam hij weer op me af.

Ik dacht dat hij mijn kutje nu in deze positie onder handen zou nemen, maar hij duwde mijn benen zover naar achter dat mijn sterretje een open doel werd. Met relatief gemak duwde hij zijn lul mijn kontgaatje in, en al snel neukte hij me als een dolle stier.

Mijn tieten stuiterde wild op en neer wat hem bijzonder op leek te winden. Ik was bang dat het bureau in zou storten, maar gelukkig kwam hij al snel klaar. Hij trok in een beweging zijn pik uit mijn anus en het condoom van zijn lul en spoot zijn zaad over mijn kut en kont.

Hij veegde zijn eikel schoon aan mijn billen en trok me weer op de grond met mijn hoofd tussen zijn benen. Ik moest zijn slapper wordende pik schoon zuigen. Terwijl ik hiermee bezig was belde hij iemand op. Kun jij d’r even vertroetelen en in stoppen. Ze heeft nogal een wilde avond gehad geloof ik. Okay ik zie je zo. Vrijwel tegelijkertijd ging de deur open en kwam er een mooie vrouw binnen. Dit was zoals te verwachten Gina. Wil je haar meenemen naar de gele kamer en haar daar even lekker badderen en zo.

Daarna kan ze daar voor vannacht ook slapen. Morgen moeten we dan een slaapplekje regelen bij jullie op zolder. Ze liep voor me uit de gang op. Ik liep enigszins weifelend achter haar aan want ik had helemaal niets aan behalve mijn naaldhakken. Bovendien voelde ik hoe er vers sperma langs mijn billen en dijen naar beneden vloeide. Maar gelukkig kwamen we op de gang niemand tegen. Wel hoorde ik beneden diverse stemmen, muziek en gerinkel van glazen. En in een van de kamers waar we langs liepen was duidelijk hoorbaar dat er sex werd bedreven.

Gina ging me voor een kamer in. Het mooie interieur had geel als hoofd kleur, vandaar dat Henk het de gele kamer noemde. Achter in de kamer bevond zich een bubbelbad. Gina liep hierheen en draaide de kraan open zodat het bad vol liep. Ga maar even op de WC zitten en trek je billen uit elkaar. Ik ging op de pot zitten met mijn bovenlichaam schuin naar voren, legde mijn handen op mijn billen en spreidde mijn bilspleet.

Gina had ondertussen een doucheslang gepakt waar een mooie afgeronde douchekop op zat. Uit de kop van deze doucheknop kwam een gering lauwwarm straaltje water. Gina stopte de douchekop in mijn kontgaatje. Ik voelde hoe mijn endeldarm zich geleidelijk aan opvulde met warm water, een heel raar maar prettig gevoel. Met een krachtige straal perste ik het mengsel van water, poep en sperma naar buiten.

Gina herhaalde dit nog twee keer en nam daarna mijn kutje onderhanden. Ook deze werd drie keer schoongespoeld. Ga achterover zitten en spreid je benen.

Bovendien is het ook hygiënischer en verhoogt het naar mijn mening je eigen genot. Daarbij raakte ze me volgens mij expres zodanig aan dat ik weer behoorlijk geil werd. Na het scheren spoelde ze met het ronde douchekopje het resterende scheerschuim tussen mijn benen vandaan en leidde me daarna mee naar het nu grotendeels gevulde bad. Ze trok haar lingerie uit en geheel naakt stapte we beiden in het bad.

Gina pakte een spons en begon me sensueel schoon te wassen. Vervolgens zette ze me op de rand van het bad en duwde mijn dijen uit elkaar. Ze knielde voor me neer in het bad, duwde haar hoofd in mijn kruis en begon me heerlijk te beffen.

Ik voelde direct de toegenomen sexuele sensatie als gevolg van het feit dat mijn vagina helemaal kaal was. Na verloop van tijd nam ze mijn G-spot en kontgaatje onderhanden met haar sensuele vingers terwijl haar tong mijn klit en kutspleet likte.

Zelf masseerde ik mijn tieten en keiharde tepels. Het duurde dan ook niet lang voordat ik een heftig orgasme kreeg. Gina ging direct met èèn been uit het bad zodanig voor me staan dat onze kutjes tegen elkaar aan werden gedrukt en begon tegen me aan te rijen. Het was duidelijk dat zij de dominantere rol aannam. Na enige tijd ging zij op de rand van het bad zitten en duwde mijn hoofd tussen haar benen.

Zonder verdere aandrang begon ik haar te beffen en vingeren. Ook rimde ik haar anus wat ze erg waardeerde gezien haar geile reacties. Toen ze haar hoogtepunt naderde legde ze mij op mijn rug op de rand van het bad neer. Zelf ging ze met haar rug naar me toe met gespreide benen boven me staan en liet zich met haar onderlichaam op mijn gezicht zakken.

Beurtelings veranderde ze zodanig van houding dat ik of haar kut of haar anus kon likken. Na een paar minuten begonnen haar dijen te trillen en heftig grommend kreeg ze een orgasme. Ze duwde haar schaamlippen in mijn gezicht en ik voelde haar geil in mijn mond en langs mijn wangen stromen. We wasten en knuffelden elkaar nog waarbij Gina mij ook heftige tongzoenen gaf.

Het was voor mij de eerste keer dat ik sex had met een vrouw, maar eerlijk gezegd smaakte het wel naar meer. Zowel letterlijk als figuurlijk. We droogden elkaar af, en nadat Gina haar lingerie weer had aangedaan vertrok ze. Ik had totaal geen kleren om aan te doen, dus poedelnaakt ging ik in het grote bed liggen. Ik lag nog korte tijd te piekeren over wat de toekomst zou brengen, maar volledig suf geneukt viel ik al snel in slaap.

Laat haar genieten van een echte lul. Onderdanige sletjes zoeken een strenge man! Marokkaanse Asima maak selfie! Dat een burka totaal niet sexy is dat snapt Asima maar al te goed. Maar dat er een heerlijk geil lichaam schuilt gaat onder de burka, laat deze Marokkaanse schoonheid maar al te graag zien! Mijn naam is Julia. Ik ben 29 jaar oud en sinds bijna 4 jaar getrouwd met Maurice. Maurice is 6 jaar ouder dan mij. We kenden elkaar een half jaar voordat we met elkaar trouwden.

We hebben geen kinderen. Ik zou niet zeggen dat ons huwelijk een super huwelijk is. Maurice heeft een eigen bedrijf dat wat doet in import en export of zoiets. Het was mij nooit duidelijk wat precies, maar hij verdiende er voldoende geld mee om ons een luxe leven te bezorgen met een mooi huis, twee mooie auto’s, een boot en regelmatig vakanties naar de mooiste bestemmingen. En het mooie is, ik hoefde er niet voor te werken.

Ik hoefde alleen maar mooi te zijn, wat huishoudelijk werk te doen, en hem sexueel van dienst te zijn wanneer hij dit wilde. Naast sex met mannen houd ik ook van sex met vrouwen. Eigenlijk houd ik gewoon van seks, zowel 1 op 1 als gangbang. Ik ben voor alles in en kan heel ver gaan…. Tedere mannen vind ik heerlijk, ik houd er niet van behandeld te worden als een porno actrice, dus geen billen rood slaan, maar lekker stevig doorgeneukt te worden is wel mijn wens. De maat doet er voor mij niet toe, maar hoe je mij kunt verwennen is voor mij veel belangrijker.

Ik doe in ieder geval mijn best om elke man lekker te verwennen, door hem heerlijk te pijpen, af te zuigen en te sabbelen aan zijn ballen.

Ik hou van geile mannen die weten en zeggen wat ze willen, Waar ik helemaal geil van wordt is als ik mannen zie die lekker stijf worden door wat ze zien, vind een man die zich aftrekt ook super geil. Als ik een man door te pijpen lekker kan laten spuiten vind ik dat heerlijk.

Wat ik het lekkerste vind is lekker te pijpen en ondertussen lekker stevig geneukt te worden pijpen in het ritme waarop ik geneukt wordt mmmm. Als ik dan nog lekker sappig ben geworden nou dan graag ook een heerlijke vinger of befbeurt. Soms ook een lekkere gangbang. Ook al lijk ik op het eerste gezicht erg dominant, ben ik daarnaast een hele lieve humorvolle meid. Mijn motto is, alles kan, mits met respect.

Behalve lekker socializen, flirten en voelen vind ik het heerlijk om veel mannen pikken op een avond te verwennen. Oproep aan alle geile mannen om een fantasie van mij te vervullen… door mij bukkake gangbang stijl helemaal onder te spuiten. Main menu Skip to primary content. Skip to secondary content. Softe bondage Ruige seks: Soms Ik kan spuiten: Ja en nieuwsgierig naar Triple P.

Wat ik zo leuk en geil vind aan mannen: Ik ben een geile meid die gek is op alles wat met seks te maken heeft. Ook kan ik lekker squirten. Ik ben een jonge 23 jarige meid en vind het heerlijk om verwend te worden door een lekkere pik.

Ik ben gek op deeptroathen en goed genomen worden. Ik ben een lekkere geile zeer gewillige meid en kom graag op het sexfeestje bij mijn vriendin Monique. Wil jij ook lekker geilen samen met deze twee T Girl vriendinnen……bied jouw pik dan lekker bij ze aan. Wil jij als man sex met deze twee T Girls? Stap dan gerust naar ze toe, want deze twee dames zijn zeer gewillig. Ik ben een hete Belgische meid en heb de nodige ervaring met geile feestjes.

Op aanraden van mijn vriendin Dees heb ik ook veel zin in de Nymphonight. Nog uit te vinden Kutje: Kaal   Mijn favoriete plek om seks te hebben Ik vind het gewoon heerlijk seks te hebben op mijn manier, bekeken te worden, aanraken, voelen, mee doen, het moet gewoon te genieten zijn.

Ik ben een lekkere jonge single meid. Ik ben Linda, 38 jaar, een geile dame en geniet van veel sex. Ik vind het lekker om samen met een vrouw mannen op te geilen, om daarna stevig genomen te worden. Van zuigen aan mijn tepels en lippen word ik heel nat.


Klussen in natura nattekutjes


Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire?

We zaten samen op de bank in ons luxe penthouse een glaasje wijn te drinken terwijl we wat tv zaten te kijken. Ik had gemerkt dat Maurice de afgelopen week nogal gespannen was. Ik dacht dat een stevige vrijpartij misschien wel wat van die stress zou weg nemen. Ik had me dus sexy gekleed in een van mijn vele geile lingerie setjes. Hierover had ik een zijde negligé aangedaan van dezelfde kleur met bijpassende stiletto naaldhakken.

Ik had hem de hele avond al een beetje zitten opgeilen, en ik wist dat hij ondanks alle stress zo toch zou toegeven aan zijn lust. Terwijl we zaten te zoenen op de bank hoorde ik een geluid in de hal. Maurice vloog op van de bank en rende richting de hal.

Maar voor hij daar was stormde er tot mijn schrik 4 mij vreemde mannen de woonkamer in. Twee van hen hadden een pistool in hun handen. De twee zonder pistool grepen Maurice in een soort houdgreep beet.

Op dat moment kwam er heel relaxed een vijfde man binnenlopen. Aan zijn houding kon je zien dat hij de leider van het groepje was. We konden je de afgelopen dagen maar niet bereiken, dus ik dacht, laten we dan bij hem thuis maar eens letterlijk en figuurlijk met de deur in huis vallen”, zei de man die zojuist binnen was gekomen. Maurice zuchtte alleen maar.

Nou stel je ons voor? Ik ben een klant van je echtgenoot, echter geen tevreden klant. Je man is zijn afspraken niet nagekomen. Dat heeft me meer dan Je man was de afgelopen dagen ineens niet bereikbaar. Dus toen heb ik wat rondgevraagd en zodoende ben ik op dit adres terechtgekomen. Ik denk dan ga ik maar even bij Maurice thuis langs om mijn geld dat ik tegoed heb te incasseren. Dus Maurice, zeg me maar even waar de kluis is.

Plotsklaps kwam de leider achter me staan, hij trok een stiletto uit zijn colbert, knipte het open en hield het lemmet tegen mijn gezicht terwijl hij met zijn linkerhand mijn hoofd stevig vastgeklemd hield. Die zogenaamde loyale vriendjes van je die me je adres hebben gegeven wisten me ook te vertellen dat je een kluis in je slaapkamer hebt. Dus ik zou nu maar snel meewerken en die kluis openmaken.

Het zou jammer zijn als ik dat mooie gezichtje van je vrouw zou moeten bewerken. Mijn paradijselijke leven was ineens in elkaar gestort. Maurice zag dat weerstand bieden zinloos was en liep gedwee met twee van de mannen naar onze slaapkamer.

Ik hoorde hoe hij het schilderij aan de wand opzij schoof en de kluis openmaakte. Ondertussen liet de leider het puntje van zijn mes vlak boven mijn huid langs mijn gezicht en hals bewegen. Ik durfde nauwelijks te bewegen, bang dat het vlijmscherpe mes me dan open zou snijden. De minuten die voorbij gingen leken uren te duren. Toen kwamen de twee mannen en Maurice weer binnen. Alles bij elkaar nog geen Uit zijn bankdocumentatie blijkt dat hij eigenlijk maar een arme sloeber is.

De auto’s en alle luxe die we hier zien zijn bij elkaar geleend. Hij is eigenlijk geen stuiver waard. Je gaat elke stuiver die ik kwijt ben geraakt voor me terug verdienen, met rente erbij. Heb je hier een camera? Ik was bang dat ze Maurice iets zouden aandoen en vertelde ze dus meteen in welke kast ze moesten kijken. Een van de mannen liep naar de betreffende kast en kwam terug met onze digitale foto en videocamera.

Ondertussen bonden de andere mannen Maurice vast aan 1 van de stoelen. Vervolgens volgde er een hele reeks commando’s over poses die ik moest aannemen voor de twee mannen die de camera’s bediende.

In het begin weigerde ik gevolg te geven aan de opdrachten, maar dit had tot gevolg dat Maurice harde klappen kreeg. Ik besloot daarom om maar te gehoorzamen, en zo eindigde ik dus na een kwartier mezelf vingerend op de bank, nog slechts gehuld in mijn naaldhakken en met mijn slipje opzij geschoven.

We gaan dit via de mail aan onze vaste klanten verzenden, en dan weet ik zeker dat er morgenavond voldoende belangstelling in onze club voor je zal zijn.

Het is niet vaak dat we zulk mooi vers neukvlees in onze hoerenkast hebben. Afhankelijk van hoeveel die eikel van een vent van je terug verdient voor me zal je zeker het komende jaar voor mij werken in mijn sexclub “the Pleasure Dome”, dus ik hoop dat je van een stevige wip houdt”.

De beide mannen deden de camera’s uit en leken aanstalten te maken weg te gaan. Zou dit drama dan eindelijk voorbij zijn, misschien waren het maar loze dreigementen. De leider trok me met mijn hoofd over de rugleuning van de bank heen. Hij ramde zijn pik in mijn mond. Ondertussen stonden drie van de mannen achter mij. Ik voelde hun handen langs mijn benen en billen glijden, en niet lang daarna voelde ik de eerste vingers mijn kutje in glijden. En ook mijn kontgaatje was niet heilig voor ze.

De vierde man zat half naast en onder me op de bank en speelde met mijn tieten en sabbelde aan mijn tepels terwijl hij zichzelf langzaam aftrok. Hij was niet zo groot geschapen, dus het was op zich makkelijk te verdragen.

Hij hield mijn hoofd stevig beet met zijn beide handen, dus ik kon niet achter me kijken wat er daar gebeurde. De in een condoom gehulde eikel die zich tussen mijn schaamlippen door naar binnen wilde persen kwam voor mij dan ook onverwacht, hoewel ik anderzijds natuurlijk wist dat elk van de mannen me minimaal èèn beurt zouden geven. Ze hadden mijn vagina al flink voorbewerkt met hun vingers, en niet zonder effect. Hoewel ik het probeerde tegen te gaan was ik namelijk toch behoorlijk nat geworden.

Dus mijn poging om mijn kutje dicht te knijpen en die penis buiten te houden had totaal geen succes. Ondanks het feit dat dit echt een pik van fors formaat was schoof de dikke kloppende eikel soepel naar binnen. In langzame stoten drong hij steeds dieper mijn neukgrotje binnen.

Ik kon het niet zien, maar ik voelde dat deze lul groter was dan enige lul die me eerder geneukt had. Eindelijk voelde ik zijn ballen tegen mijn onderlichaam aankletsen. Toen voerde hij het tempo op. In steeds hoger tempo trok hij zijn neukstaaf bijna uit mijn kut terug om hem er vervolgens helemaal tot aan de wortel weer in te rammen. En als afwisseling daarop trok hij zijn lul bijna helemaal terug om hem vervolgens met zijn hand zo te sturen dat zijn dikke eikel heerlijk over mijn G-spot schuurde.

Ik voelde hoe mijn onderbuik hard werd als voorbode van een naderend orgasme. Ik krijg altijd tamelijk heftige orgasmes, iets wat Maurice altijd erg opwond, maar nu zou hij het waarschijnlijk een stuk minder vinden. De man achter me was zijn lul weer diep in mijn spleet aan het rammen en ik kon een orgasme bedwingen, maar toen hij zijn lul weer terug trok om met de top van zijn dikke lange neukstaaf mijn G-spot te stimuleren hield ik het niet meer. Mijn kreunen werd enigszins gedempt door de pik in mijn mond, maar vanwege het verkrampte trekken van mijn lichaam en vanwege de golf geil die langs mijn dijen omlaag stroomde was het voor iedereen duidelijk dat ik een heftig orgasme had gekregen.

De man die mijn mond neukte raakte blijkbaar extra opgewonden door mijn klaarkomen, want nadat hij Maurice zo had beledigd kon hij niets anders meer uitbrengen dan diep gegrom, en enkele seconden later voelde ik hoe hij zijn zaad diep in mijn keel spoot. Ik kon niets anders doen dan het inslikken. Ook de vent die me neukte zat blijkbaar diep bij zijn hoogtepunt. Hij maakte nu nog maar hele snelle korte stootjes waarbij zijn ballen ritmisch tegen mijn kittelaar aan sloegen.

Plotseling trok hij zijn lul uit mijn schede. Ik keek snel achterom en zag hoe het condoom van zijn heerlijke berenlul afhaalde. Hij legde zijn lul in mijn bilspleet en kneep met beide handen mijn billen tegen elkaar. Toen begon hij stotende bewegingen te maken zodat hij zich als het ware met mijn billen aftrok.

Het duurde slechts secondes voordat ik hem hard hoorde briesen en voelde hoe de klodders sperma op mijn rug landen. De man die op de bank gezeten en met mijn tieten had gespeeld had zich inmiddels onder mij gemanoeuvreerd. Hij had een rubbertje om zijn lul gedaan en trok me nu met èèn hand om mijn heupen omlaag. Met zijn andere hand manoeuvreerde hij zijn lul van gemiddeld formaat zodanig dat deze mijn kut ingleed.

Enigszins vermoeid liet ik me er tot aan de wortel overheen zakken. Na die eerdere megalul was deze doorsnee pik een koud kunstje. Veel rust kreeg ik echter niet, want vrijwel onmiddellijk voelde ik hoe een tweede pik zich duwend een weg door mijn bilspleet zocht, overduidelijk op zoek naar mijn kontgaatje om zich daar naar binnen te dringen. Toen ik 18 was ben ik ooit eens met een al wat oudere man naar bed geweest. Hij wilde me ook anaal neuken, en ik wilde me niet aan stellen als een “klein meisje’, en dus liet ik hem zijn gang gaan.

Zonder enig voorbereidend voorspel penetreerde hij me en het werd een heel pijnlijke ervaring. Sindsdien heb ik het nooit meer toegelaten, ondanks dat ik van vriendinnen hoorde dat het met de juiste vorm van voorbereiding een heerlijke vorm van sex kon zijn. Ik geloofde er echter niet meer in en deed nu dus ook erg mijn best om deze pik buiten de deur te houden.

Hij had de ingang gevonden, maar ik hield de deur zo strak mogelijk dicht. Zijn forse eikel duwde tegen mijn sluitspier. Plotseling verscheen de vijfde man voor mijn neus. De aanblik van zijn pik schokte me. Het was niet zo zeer de lengte, maar zijn pik die bij de wortel al behoorlijk dik was werd naar boven toe eigenlijk nog dikker en monde uit in een soort paddestoel vormige eikel.

Het zien van zijn pik leidde me kortstondig af van de strijd die ik met mijn anus voerde. Dit was echter voldoende, en ik voelde hoe zijn eikel langs mijn sluitspier naar binnen gleed. Nu hij eenmaal binnen was ontspande ik mijn sluitspier maar, en bemerkte ik dat zijn penis, ondanks zijn meer dan doorsnee formaat, redelijk soepel mijn aarsje binnengleed, hierbij geholpen door mijn eigen geil dat hij vanuit mijn zeiknatte kutje over zijn condoom had gesmeerd.

Ondertussen had ik de paddestoel pik naar binnengezogen en draaide met mijn tong een rondje, nou ja, eerder een cirkel rond zijn gigantische eikel. Hopelijk verrekte ik mijn kaken niet. De mannen achter mij hadden wat moeite. Door de wat ongemakkelijke hoek waarin we lagen werd de pik van de man die onder me lag nogal tegen de juiste richting ingebogen wat niet erg comfortabel was.

Ook voor de man die me in mijn kont neukte was de hoek niet juist wat erin resulteerde dat zijn pik er regelmatig uitschoot. Nu ik geen weerstand meer bood kreeg die hem wel weer met redelijk gemak terug in mijn kontje, maar toch, het was verre van ideaal. Nadat zijn pik voor de zesde keer uit mijn anus was geschoten zei hij; “nou ben ik het zat.

Ik heb net een heerlijk bed gezien. Dat lijkt me een veel betere locatie om die sloerie d’r reet door te naaien. Vervolgens tilde hij me op met zijn handen op mijn tieten terwijl zijn stijve pik in mijn kont fungeerde als de lepel van een vorkheftruck. Zo tilde hij mij naar onze slaapkamer. Hij ging ruggelings op ons bed liggen met mij ruggelings boven op hem. Hij pakte mijn benen beet en trok ze naar achter en uit elkaar en begon met zijn heupen te stoten zodat zijn pik mijn kontje door pompte.

En eerlijk gezegd maakte het me berengeil. Ze had hem uitgenodigd om haar verjaardag te komen vieren en haar ouders waren vriendelijk tegen hem, geen opmerkingen omdat hij jonger was en dergelijke. Thomas was zeer verrast, dat ze hem later op de avond vroeg, ‘’blijf je bij mij slapen? Ze begonnen te zoenen en zij pakte zijn hand en legde die op een van haar borsten.

Hij begon haar gretig te betasten, terwijl hun tongen elkaars mond verkende, zijn hand verdween onder haar shirtje en kneep in het stevige tieten vlees van Brenda, god wat heeft ze lekkere tieten. Hij mocht haar neuken, echt neuken zo dadelijk en hij hoopte dat hij nu niet wakker werd, want dat gebeurde vaak als hij droomde. Ze duwde hem iets van haar af en trok het shirt over haar hoofd, er waren inmiddels wat kaarsjes aangestoken voor een romantische sfeer, want ja je wilde er toch wat van maken als meisje zijnde, je laten ontmaagden kon immers maar een keer.

Brenda was er aan toe. Ze had al wel eens met haar vingers haar klitje bewerkt en was klaar gekomen, maar nu verlangde zij naar een echte lul. Ze trok haar slipje onder haar korte rokje vandaan en tilde het rokje op en toonde hem haar gladde kaal geschoren kutje, het was duidelijk dat ze de leiding nam.

Ze was al vochtig en je kon het zien glinsteren. Thomas keek met grote ogen, een echte kut, ‘’WAUW,’’ schreeuwde hij dan ook. Brenda ging weer naast hem zitten en greep hem vol in zijn kruis.

Thomas zijn lul was natuurlijk al behoorlijk wat groter geworden, er werd driftig bloed in zijn lul gepompt en schokkend kwam die nog verder omhoog, toen haar hand hem daar greep. Brenda blies de kaarsjes uit en trok haar slipje en shirt aan, ‘’sorry, maar dit is me te gek, ga maar naar huis,’’ reageerde ze koel.

Thomas liep even later verloren op straat. Thomas inmiddels bijna achttien ontmoete Elsje. Elsje woonde een straat verderop en ze spraken af om samen naar het zwembad te gaan. Ze kenden elkaar al wat langer van gezicht en goeie morgen en zo, samen fietste ze op een mooie zomerse dag naar het zwembad.

Elsje had een leuk bikini setje aan zag Thomas en ja zijn hersens seinde dat door, hij kon dat niet vermijden, dat zijn paal reageerde, de bult was al groot in zijn zwembroek, dat had Elsje ook al wel gezien, maar nu bewoog de zwembroek heftig en werd het elastiek weg gedrukt en de immense eikel schoot over de rand.

Thomas kon het onmogelijk weer in zijn zwembroek krijgen en trok snel zijn broek weer aan. Elsje rende gillend weg en Thomas werd even later door twee badmeesters van het terrein verwijderd, hij kreeg een zwemverbod en als hij het lef had om zich hier te vertonen, zou de politie worden gebeld. Thomas voelde zich helemaal niet schuldig aan wat dan ook en was erg verontwaardigd, woest was hij, klote meiden. Thomas kon amper zijn hand om zijn lul sluiten toen hij zich aan het aftrekken was en geil naar een foto keek van een van zijn zusjes.

Hij kreunde hevig en het gaatje opende zich en met kracht spoot hij wel een meter ver en het bevuilde zijn schoenen, was ook erg veel wat hij spoot. Hij redde zich een tijd met dat handwerk, maar hij begon zich steeds meer te ergeren en zich steeds vijandiger op te stellen, vooral in gedachten tegenover meisjes en vrouwen in het algemeen. Thomas net negentien geworden besloot, dat er wat moest gebeuren.

Hij maakte een afspraak met de huisarts, nou het resultaat daarvan, was het begin van het verhaal. Thomas woont thuis, bij zijn moeder en twee zusjes. Thomas zijn vader was al wat jaren geleden het huis uit gegaan om dat hij niet langer opgewassen was tegen dat geile mens, wat zijn vrouw was, dat wilde bijna elke dag geneukt worden, gek werd hij er van. Esther, de moeder van Thomas, was nu drieënveertig, een vrouw met kort blond haar en ze mocht er nog best wezen voor haar leeftijd.

Saskia was zijn zestien jarige zusje en Angelique de zeventien jarige, beide meisjes waren langharige blondjes, met mooie blauwe ogen en allebei een leuk B-cupje. Super stukken waren het. Thomas vond het altijd, eigenlijk al jammer, dat het geen buurmeisjes waren of zo, maar nu voelde hij alleen maar HAAT, want het waren dan wel zijn zusjes, maar die zouden wel net zo zijn als alle andere meiden, dat spookte zich nu al een tijd in zijn hoofd. Hij trok zich vol haat weer af op de foto van Saskia, dat loeder zag er zo geil uit op de foto, met haar zogenaamde onschuldige smoeltje, maar beide zusjes lopen wel in korte rokjes en niets verhullende topjes buiten alle jongens op te geilen en dan zijn moeder, zijn vader zwart maken omdat hij niet vaak genoeg neukt.

Thomas ging die avond naar zijn vader, die had ,m al aardig zitten toen hij aankwam, ‘’hoi pa, hoe gaat ie? Thomas gooide zijn problemen van de laatste jaren er uit, naarmate hij meer bier dronk.

En hij viel in een onrustige slaap, ‘s morgens werd hij waker met een lichte kater, beneden kreeg hij gelijk de wind van voren, ‘’je moet niet naar je vader gaan, dat gezuip is niet goed voor jou,’’ reageerde zijn moeder gelijk, toen ze zijn slaperige hoofd in de keuken zag verschijnen. En dan net zo een slappe zak worden, die niet eens een vrouw kan klaar neuken.

gangbang avond gladde pik